Ik heb super leuk nieuws te melden! Vanmorgen is namelijk de grote zending met 2000 kilo edelsteen kralen bij ons in Putten gearriveerd. Een vrachtwagen bracht twee grote pallets met daarop bijna 70 dozen met allerlei verschillende soorten edelsteen kralen. Deze kralen heb ik in januari al ingekocht, tijdens mijn inkoopreis naar Azië. En nu zijn ze eindelijk hier aangekomen. Ik kan niet wachten om je al het moois te laten zien. Ik kan je in elk geval al wel vertellen dat het het wachten  waard geweest is. Op de foto hierboven zie je de binnenkant van de vrachtwagen met de pallets en de dozen.

In de webwinkel

We gaan zo snel mogelijk beginnen met het uitpakken en sorteren van alle nieuwe kralen. Daarna worden ze natuurlijk zo snel mogelijk in de webwinkel geplaatst. Daar gaat nogal wat werk aan vooraf. Zo moet elk product uitgepakt, opgemeten en gefotografeerd worden. Daarna moet elk product en elke edelsteen voorzien worden van de juiste naam en tenslotte moet de prijs bepaald worden. Je kunt je voorstellen dat het wel een paar maanden duurt voordat we die 2000 kilo weggewerkt hebben. Want ondertussen moeten we ook gewoon bestellingen inpakken en klanten te woord staan natuurlijk. Houd de Nieuw Binnen rubriek in de webwinkel in de gaten als je niks wil missen!

Verzoekjes

Had je voor mijn inkoopreis een verzoekje ingediend? Dan mag je gerust mailen en de items noemen waarop je wacht. Indien het gelukt is om jouw verzoekje in te kopen halen we het meteen uit de dozen zodra we het tegenkomen en zetten we het met voorrang op de website. Zoek je iets speciaals? Vraag ons er even naar. Wie weet zit het er bij en ook deze artikelen krijgen dan voorrang bij het plaatsen in de webwinkel.

Inspelen op de kralen trends

Tijdens het inkopen van al deze nieuwe edelsteen kralen heb ik rekening gehouden met de modetrends van komend seizoen. De nieuwe collectie bevat dan ook veel poedertinten en pastel-achtige kleuren. Ik heb fantastische agaten gevonden in vele modellen en kleuren. Daarnaast veel mooie en exclusieve kralen in de hogere prijsklasse, kleine kralen, oorbel connectors, hangers en druppels, nieuwe soorten rough kralen en ook veel voordelige kralen. Wat ook leuk is: ik heb heel veel strengen in kunnen kopen waarvan er echt maar een paar zijn. Hiermee heb je dus echt iets unieks, dat maar in een heel kleine oplage beschikbaar is, en verder niet in Nederland te koop is! Deze kralen vind je in de webwinkel bij de Mazzeltjes.

Tip: houd ook de Mazzeltjes in behandeling en Nieuw in behandeling rubrieken in de gaten. Hierin plaatsen we alle nieuwe items die nog niet geprijsd zijn.