Maak je graag sieraden en ben je in voor een keer iets anders? Gebruik dan ook eens deze vierkante schijfkralen in je creaties. Door het gebruiken van deze mooie, platte kralen krijgt je ketting of armband een modern tintje. De vierkante kralen zorgen door hun vorm namelijk voor een heel bijzonder effect wanneer ze allemaal achter elkaar aan worden geregen.

De vierkante kralen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De komende maanden maken pasteltinten, lichtgroene kleuren en aquamarijn deel uit van de modekleuren. Misschien is het een leuk idee om wat mooie sieraden te maken in deze kleuren, zodat je er dit voorjaar helemaal hip bijloopt. Voor inspiratie kun je er altijd een modeblad of Google bij pakken, of kijk eens in de inspiratie rubriek in onze webwinkel. Maak bijvoorbeeld een moodboard van wat je allemaal mooi vindt en gebruik dit ter inspiratie voor het maken van je sieraden. Een heerlijke bezigheid nu het lenteweer nog even op zich laat wachten.

Vierkante schijfkralen en mooie kubusjes

Door het afwisselen van platte kralen met andere soorten kralen en accessoires kun je mooie en unieke sieraden maken. Naast platte kralen hebben we ook hele leuke kubus kralen. Allemaal van edelsteen natuurlijk. Ook deze kralen zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Door deze verschillende soorten kralen met elkaar af te wisselen wordt ieder sieraad dat je maakt uniek en bijzonder. Je kunt door het gebruiken van vierkante kralen verschillende soorten effecten creëren. Ga je voor speels en misschien een beetje alternatief of juist voor modern en strak? De keuze is aan jou!

Tip: maak ook eens een mooie broche of een paar prachtige oorbellen met deze vierkante kralen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Leuk om zelf te dragen, te verkopen of om aan iemand cadeau te geven.

Unieke sieraden maken met vierkante kralen