Het is gelukt, onze splinternieuwe webwinkel is live! Eindelijk kunnen we hem aan je laten zien. We hebben ongelofelijk hard gewerkt afgelopen maanden en het resultaat mag er zijn. Hopelijk vind jij dat ook!

Neem snel een kijkje in de nieuwe webwinkel!

In deze nieuwsbrief vertellen we je alle ins en outs over de nieuwe webwinkel. Lees hem goed, we hebben veel te melden dat voor jou van belang is! Niet alleen ziet de website er anders uit, we hebben ook een aantal handige functies toegevoegd. En we hebben natuurlijk een geweldige openingsactie. Lees snel verder!

Nieuwe look

Bij een nieuwe shop hoort natuurlijk ook een nieuw logo en een nieuw design. Het geheel is nu frisser, straalt meer exclusiviteit uit (net zoals onze kralen) en is meer van deze tijd. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

Nieuw: sparen voor korting

Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hoef je voortaan geen kortingscode meer in te vullen bij het plaatsen van een bestelling. In plaats daarvan ontvang je 5% van de orderwaarde als shoptegoed. Je kunt hiermee sparen voor hoge korting op ons hele assortiment.

Het voordeel van deze verandering is dat we leuke acties kunnen doen waarbij je extra spaarpunten kunt verdienen en waardoor we je nóg meer leuke voordeeltjes kunnen geven. Een extra beloning voor onze vaste klanten dus!

Let op: om te kunnen profiteren van het spaarprogramma moet je wel even een account aanmaken op de website. De spaarpunten worden dan automatisch toegekend.

Ben je een zakelijke klant? Lees dan dit!

Filters

Makkelijker zoeken

Omdat we zo ontzettend veel kralen en onderdelen hebben, was het voorheen soms lastig om iets te vinden. Dit hebben we opgelost door slimme filters toe te voegen. Hiermee vind je veel sneller de items die je nodig hebt. Handig!

Je kunt bijvoorbeeld zoeken op kleur, model of materiaal. De filters vind je in de linker kolom onder het menu.

Openingsactie

Om de opening van de nieuwe webwinkel te vieren hebben we een geweldige actie voor jou. Je ontvangt deze week namelijk dubbele spaarpunten bij elke bestelling. Je krijgt maar liefst 10% van de orderwaarde in de vorm van een shoptegoed. Maak een account aan zodat je direct begint met besparen!

Wist je dat…

  • We een moodboard hebben toegevoegd? Hier kun je zelf kralen en onderdelen verzamelen zodat je alvast combinaties kunt maken en inspiratie kunt opdoen. Je moet hiervoor wel even een account aanmaken!
  • De prijzen vanaf nu worden getoond inclusief btw? In de winkelwagen en op de factuur zie je tevens het bedrag zonder btw.
  • De filters nog niet allemaal goed zijn ingesteld? Binnenkort werkt dit nog veel beter!
  • Nog lang niet alles op de website staat? De komende dagen wordt hier nog hard aan gewerkt.
  • Je binnenkort ook heel veel kralen per stuk of per halve streng kunt bestellen? Wordt aan gewerkt!
  • Wij heel trots en blij zijn met onze nieuwe webwinkel? En we natuurlijk ook heel benieuwd zijn naar wat jij er van vindt…

Laatste nieuwtjes Mazzeltjes

 

 

Ps. Kom je in de nieuwe shop onregelmatigheden tegen die niet met spoed opgelost moeten worden? Wacht dan nog even met mailen, want waarschijnlijk weten we ervan. Veel zaken zijn pas echt aan te passen vanaf het moment dat we online zijn, dus geef ons heel even de tijd s.v.p.