Het is haast niet te doen met de vele nieuwe items die we dagelijks in de webwinkel plaatsen, dus we moeten de knoop doorhakken. Aanstaande dinsdag gaat onze nieuwe website online want werken in twee webshops tegelijk is eigenlijk niet te doen… Gelukkig staat er heel veel leuks in de huidige webwinkel want we hebben nog veel meer mazzeltjes afgeprijsd. Dus pak je kans, want normaal gesproken prijzen we dergelijke kralen niet af. Bestel nu heel voordelig de leukste kralen!

Belangrijk: rond je order af

Ken je dat gevoel van dat je bijna bij de finish bent, maar dat je deze steeds niet lijkt te gaan halen… Dat hebben wij nu een beetje met de nieuwe webwinkel. We kunnen geen orders uit het oude en nieuwe systeem samenvoegen. Daarom is het belangrijk dat je voor a.s dinsdag je order afrondt. Help ons een beetje op weg en rond je order s.v.p. een dezer dagen af.

Sparen voor korting

Aanstaande dinsdag gaat de nieuwe webwinkel online. Je kunt dan meteen een account aanmaken. Dit heeft voor jou als voordeel dat bestellen veel makkelijker en sneller gaat. Bovendien spaar je automatisch voor korting in onze webwinkel. Bij het aanmelden krijg je direct al je eerste punten. Mooi meegenomen toch?

Houd de nieuwsbrief van maandag en/of dinsdag in de gaten. We hebben namelijk een super leuke openingsactie in petto. De nieuwe site staat ook bomvol nieuwe items, dat wil je echt niet missen!

Namens ons hele team wens ik je alvast een goed weekend!