Gisteren met de overgang van de oude naar de nieuwe webwinkel zijn er helaas wat dingen misgegaan. Hierdoor leek de webwinkel vrijwel leeg. Dat was natuurlijk niet de bedoeling!

Er gingen wat technische dingen mis, maar gelukkig is een deel weer opgelost en hebben we het onder controle. We werken hard om vandaag of morgen alle artikelen online te hebben. Heel veel nieuwe items staan al op de site maar zijn nog een beetje lastig te vinden. Je vindt ze hier en als je even scrolt kom je alles vanzelf tegen.

Korting voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen met korting bij ons bestellen. Voorheen ging dat middels een kortingscode. In de nieuwe webwinkel komt deze te vervallen en wordt de korting automatisch toegepast. Je huidige kortingscode kun je dus niet meer gebruiken!

Om van de korting te (blijven) profiteren moet je eenmalig 2 dingen doen:

  1. Een account aanmaken op de website
  2. Dit formulier invullen

We doen er alles aan om dit binnen een uur voor je geregeld te hebben. Vervolgens wordt je korting automatisch verrekend als je een bestelling plaatst. Nadat je bent ingelogd zie je meteen de prijzen inclusief de korting en inclusief btw. Handig, want zo kun je niet meer vergeten om de code in te vullen en krijg je dus altijd je korting.

Openingsactie

Vergeet niet om gebruik te maken van onze openingsactie! Je ontvangt deze week namelijk dubbele spaarpunten bij elke bestelling. Je krijgt maar liefst 10% van de orderwaarde in de vorm van een shoptegoed. Maak een account aan zodat je direct begint met besparen!

Laatste nieuwtjes Mazzeltjes

 

 

Ps. Kom je in de nieuwe shop onregelmatigheden tegen die niet met spoed opgelost moeten worden? Wacht dan nog even met mailen, want waarschijnlijk weten we ervan. Veel zaken zijn pas echt aan te passen vanaf het moment dat we online zijn, dus geef ons heel even de tijd s.v.p.