Wist jij dat er edelstenen bestaan die een positieve werking zouden hebben op je welzijn? Men zegt dat Barnsteen een krachtige edelsteen is die negatieve energie omzet in positieve energie en je daarmee in evenwicht brengt en vrolijk maakt. Happy vibes dus! Barnsteen is zo’n edelsteen die je echt in je sieradencollectie moet hebben. Wij hebben daarom ook een mooie collectie Barnsteen kralen en hangers in ons assortiment opgenomen. Onze Barnsteen komt van één van ’s werelds beste leveranciers uit Litouwen en is 100% natuurlijk. De warme kleuren, de natuurlijke en organische textuur en het materiaal maken het de perfecte keuze voor iedereen die houdt van bijzondere sieraden en een unieke stijl.

Wat is Barnsteen?

Barnsteen is een fossiele boomhars die miljoenen jaren geleden uit naaldbomen is gedropen en is versteend. Het is meestal (goud)geel, bruin of oranje van kleur en bevat soms zelfs nog kleine insecten, plantenresten of luchtbelletjes. Barnsteen staat bekend om zijn schoonheid en wordt vaak gebruikt in sieraden of decoratieve ontwerpen.

Wat de Barnsteen vooral bijzonder maakt is dat het een geneeskrachtige werking zou hebben. Je hebt met een Barnsteen sieraad dus niet alleen een prachtig item in je sieradencollectie, het zou ook nog eens helpen bij klachten van de maag, darmen, milt, nieren, keel en galblaas. Daarnaast wordt gezegd dat het gewrichtsklachten kan verminderen: een krachtige edelsteen dus!

 

Barnsteen sieraden als oplossing voor pijn bij doorkomende tandjes

Als je een kindje hebt, dan herken je vast de lastige periode waarin de tandjes en kiezen doorkomen. Die kleine mondjes hebben het soms zwaar te verduren! Men beweert dat Barnsteen de pijn van doorkomende kiezen en tandjes kan verlichten door de pijnstillende werking. Hoe dit werkt? Door de aanraking van de warme huid van je baby’tje worden er oliën afgegeven die Barnsteenzuur bevatten. Dit Barnsteenzuur zou een pijnstillende en ontstekingsremmende werking hebben. Met een barnsteenketting maak je de tandenfase voor je kindje dus een stuk comfortabeler! 

Barnsteen baby doorkomende tandjes

Geef een Barnsteen sieraad cadeau

Als jij op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau voor je vriendin, moeder of zus, dan is een Barnsteen sieraad misschien wat jij zoekt? Hoe gaaf is het om een zelf ontworpen en door jou gemaakt sieraad cadeau te geven! De prachtige kleuren van Barnsteen staan mooi bij iedere outfit. En wist je dat de textuur van Barnsteen uniek is, doordat het materiaal is ontstaan uit versteend hars? Geen twee stukken Barnsteen zijn hetzelfde, elk sieraad is hiermee exclusief. Wat een prachtig geschenk aan een dierbare!

Barnsteen sieraden

Vind geluk door het dragen van Barnsteen sieraden

Wij zijn zo enthousiast over de positieve werking van Barnsteen! Men zegt dat het een krachtige en reinigende steen is die ervoor zorgt dat negatieve energie en pijn als sneeuw voor de zon verdwijnt. Barnsteen zou een positieve werking op je zelfvertrouwen hebben en kan zorgen voor een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding. Je hebt dus niet alleen een prachtig sieraad om mee te pronken, maar er is ook nog eens een kans dat het bijdraagt aan een goed humeur en je geluksgevoel. Bijzonder toch?

Regelmatig breiden we ons assortiment uit om jou de meest unieke en bijzondere kralen en sieraden aan te kunnen bieden. Binnenkort vind je in onze webshop bijvoorbeeld een mooie collectie aan kinderarmbandjes en kettingen. Ga jij zelf aan de slag met Barnsteen en maak je een exclusief sieraad? Vind bij ons de mooiste Barnsteen kralen van de beste kwaliteit.

Barnsteen armbandje