Bouillondraad / French Wire

We hebben wat nieuws binnen! Het gewone bouillondraad om je draad netjes weg te werken kennen de meeste inmiddels wel, maar we hebben nu een grover formaat waar je hele leuke sieraden mee kunt maken.
Bouillondraad, french wire (5)
Klik op de foto’s om naar desbetreffende artikelen te gaan

In de inspiratie foto’s kun je goed zien hoe gaaf het is om dit nieuwe grove bouillondraad / French Wire te gebruiken als versiering. Het werkt heel simpel. Neem een stuk French Wire van 8 tot 10cm(afhankelijk van het formaat van de druppel of steen), schuif dit over een stuk draad en ga de druppel wrappen zoals je dat altijd doet en dan is dit het resultaat! Je hoeft absoluut niet voorzichtig te zijn, want dan zit het al snel te netjes en krijg je niet de ophopingen en open stukjes die juist het effect zo goed benadrukken.
French wire , bouillondraad
French wire , bouillondraad
Als basis is Gold filled of Zilverdraad het mooist in 0,5 mm tot 0,7mm dikte, zacht tot normaal. Je kunt ook nog spelen met de kleuren door bijvoorbeeld Black Plated Zilverdraad onder het zilverkleurig bouillondraad te doen.
zilverdraad Gold filled draad Rose Gold filled draad
Het werkt dus super simpel, je hoeft niet voorzichtig te werk te gaan(behalve natuurlijk voor de puntjes van de druppels) en het geeft een heel gaaf, speels effect!
Klik hier voor al het nieuwe Bouillondraad / French Wire en ga er lekker zelf mee aan de slag!
Bouillondraad, french wire (1)