Na de ‘poedertinten’ van de afgelopen jaren is het even wennen, maar wíj zijn om en zijn helemaal blij met de nieuwe trend: kleur….heel veel kleur….

Lees&Kijk snel verder!

 

modekleuren 2018Cherry Tomato
Tomaten rood it is! Ik wordt zo gelukkig van een mooie ‘in het oog springende’ rode kleur!
Deze kleur zie je natuurlijk duidelijk terug in de ‘oud’ Hollandse’ Bloedkoraal. Deze kleur rood neigt naar oranje waardoor hij ook schitterend combineert met geeltinten.
TIP: Klik op de foto’s om naar de kralen te gaan.
bloedkoraal2

modekleuren 2018Little boy blue
Een felblauwe hemelse kleur, net geen babyblauw maar meer azuurblauw. Een kleur die veel mensen schitterend staat! Je vindt de kleur veel terug in de Aquamarijn kralen maar ook bij de Blue Sponge Kwarts kralen
TIP: Via de filters aan de linkerkant kun je op kleur zoeken!
modekleuren 2018modekleuren 2018

modekleuren 2018Emperador Brown
Chocoladebruin een echte Rookkwarts kleur. Niet echt een zomerse kleur natuurlijk, maar wel een prachtige basiskleur om mee te combineren. Rookkwarts is met zijn semi transparante tot transparante kleur bij uitstek de edelsteen die zicht hiervoor leent. Ook kun je naar de Rosé sieraadonderdelen gaan om te combineren.
modekleuren 2018

Arcadiamodekleuren 2018
Deze kleur schreeuwt gewoon Turkoois! In oud Griekenland was Arcadia een streek en inmiddels staat deze symbool voor een utopisch vlakte met veel planten en bloemen. Samen met de Little Boy Blue tint wordt het helemaal een harmonieus geheel, echt de moeite waard om te proberen.Turkoois kralen

modekleuren 2018Meadowlark
Meadowlark is een prachtig vogeltje, in het Nederlands geelkaakweidespreeuw genoemd.
Maar, geel écht geel, hoe gaaf is dat! Niet iedereen staat deze kleur, maar gecombineerd met emparador bruin, lime punch of blooming dahlia kan bijna iedereen hem dragen. Ook kun je hem iets voorzichter toepassen door gele (gouden) sieraadonderdelen te gebruiken.
modekleuren 2018

modekleuren Blooming dahlia

Blooming Dhalia
Een echte zomerkleur, de lieve oranje-roze kleur van een bloeiende dahlia. De kleur zit voornamelijk in Rozenkwarts, zelfs het iets oranje tintje vind je soms terug.
Bekijk alle Rozenkwarts kralen hier.
rozenkwarts kralen

modekleuren Ultra violetUltra Violet
Paars is eigenlijk nog niet ‘uit’ geweest, maar kan nu zeker weer naar hartenlust gedragen worden met de Amethist kralen.
Amethyst kralen

modekleuren Pink lavenderPink Lavender
Ook deze kleur is te vinden in de Amethist kralen. Amethist is er in diepe paarse kleuren, maar ook zeker in de meer zachte bijna doorzichtige kleuren.
Amethyst kralen


Marina

Er is nog een beetje pastel blijven hangen deze zomer. Oud-roze is een moeilijke kleur in de edelstenenwereld, maar je ziet hem wel terug in de Beryl kralen.
beryl kralen

Chili oil
Last but not least, Chili Oil. Ik moest onmiddelijk aan de Cornalijn kralen denken, een kleur die je toch niet zoveel meer ziet, echt jammer want hij is zo mooi! Hij combineert met heel veel andere modetinten en zou zelfs, op een opvallende manier, een mooie basiskleur genoemd kunnen worden.
Cornalijn kralen

Het zijn er een hoop dit jaar en de kleuren sluiten goed op elkaar aan, maar er zitten ook zeker uitschieters in, durf jij ze aan?

De natuur combineert ook graag! In de Labradoriet kralen vind je bijvoorbeeld de Emperador Brown terug met in de spiegelende glans de kleur Little boy blue. En wat dacht je van Opaal kralen? Ze zijn er in allemaal kleuren en de glanzende schittering laat een regenboog aan kleuren zien.

Kijk dus vooral niet alleen in de genoemde kralen rubrieken, maar kijk lekker even rustig rond in de webshop en je ontdekt al snel de mooiste dingen!
@lisa
opaal kralenlabradoriet 1