Nieuwsbrief 1 april 2016

In een van de vorige nieuwsbrieven gaf ik al even aan dat ik fantastische nieuwe Serpentine / Serpentijn kralen heb ingekocht. De zachte blauw- en poedertinten in deze steen passen helemaal bij de kleuren van dit moment.

Serpentine kralen

Over deze prachtige 100% natuurlijke steen is wat verwarring over de naam. Verwarring over edelsteen namen komt vaker voor en ‘hoort er een beetje bij’. Ik heb hier destijds al eens een artikel over op het blog geschreven. Zowel ‘Serpentine / Serpentijn’ als ‘Impression Jaspis’ worden gebruikt. Wij hebben nu gekozen voor Serpentine / Serpentijn, zoals onze leverancier ons adviseert.

Het lijnenspel in deze kralen is wonderlijk mooi, als je goed kijkt is het soms net een wereldbol. Natuurlijk heb ik alleen weer de allermooiste strengen uitgezocht en ook een aantal leuke speciale modellen.

Serpentine kralen speciale modellenDit weekend barst de lente los! Dus ik zou zeggen… zomerse kleurtjes uit de kast en laat je creativiteit de vrije loop met deze prachtige zomerse Serpentine / Serpentijn kralen.

Otto

Op het blog

Vandaag stelt Os zich aan je voor op het blog. Lees hier zijn verhaal!

 

Houd de webshop in de gaten
We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.