Nieuwsbrief 5 juli 2016

De inkopen gaan hartstikke goed. We hebben al heel veel verzoekjes gevonden en kunnen inkopen. Ook is er veel Hill Tribe zilver voor ons in de maak. We kunnen niet wachten om je alle nieuwe kralen en onderdelen te laten zien! Helaas moet je nog heel even geduld hebben. Ondertussen hebben mijn collega’s in Nederland super hard gewerkt om de nieuwe Swarovski Style kralen in de webwinkel te zetten.

Klein is fijn…

Zoals je weet hebben we een ontzettend grote collectie mini kraaltjes in allerlei edelsteensoorten. Leuk voor de fijne armbandjes die momenteel helemaal hot zijn. Nieuw zijn de vele kleuren facet geslepen Swarovski Style kristal kraaltjes. Mooie hele strengen met kralen van 3x2mm. Je vindt alle nieuwe items in de Nieuw Binnen rubriek. Erg leuk om te gebruiken voor armbandjes en de dunne lange kettingen die met meerdere tegelijk gedragen worden.

Spaarpunten

Zoals je waarschijnlijk weet was er een probleem met het bijhouden van de spaarpunten. Elke klant kreeg 100% van het orderbedrag in de vorm van een shoptegoed, dat was natuurlijk niet de bedoeling. Inmiddels is alles opgelost en kun je in je account precies zien hoeveel spaartegoed je nu hebt. Het puntenaantal is lager dan een paar weken geleden, dat komt omdat wij het gecorrigeerd hebben. Het aantal punten dat je nu in je account ziet is correct. Denk je dat er toch iets niet klopt? Neem dan even contact met ons op zodat we het kunnen oplossen.

   

Ps. Kom je in de nieuwe shop dingen tegen die niet kloppen, niet compleet zijn of mis je bijvoorbeeld artikelen? Laat het ons vooral weten, dan maken we dat in orde.