Je vindt hier de nieuwe modekleuren voor dit najaar met daarbij passende edelsteenkralen en onderdelen. De kleuren zijn echt veranderd in vergelijking met de modekleuren van het voorjaar. Ze zijn warmer en over het algemeen donkerder, echte herfstkleuren die we met veel plezier kunnen dragen!
Lees&Kijk snel verder!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Grenadine
De uitschieter in het kleurenpalet dit jaar is Grenadine! Deze kleur zie je duidelijk terug in de ‘oud’ Hollandse’ Bloedkoraal en ook vind je haar in Carneool. Een rode tint die naar het oranje neigt en prachtig te combineren is met blauw tinten!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Tawny Port
Tawny Port is een krachtige herfst/winter kleur met een rode Aubergine kleur die je bij ons terug vindt in de Jade kralen, maar ook in de rode Tijgeroog kralen. Voor alle Jade kralen, klik hier of klik op de foto’s!
TIP: Via de filters aan de linkerkant kun je op kleur zoeken!


Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Butterum
Deze kleur is prachtig om te combineren met de fellere kleuren. Neem hem als basis in de vorm van een kledingstuk, Hematiet spacer kralen of gebruik de Rosé Goldfilled sieraadonderdelen om de zachte kleur te verwerken.

 

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Ballet Slipper
Rozenkwarts heeft dit zachte fluffy kleurtje die op veel manieren te combineren is.
Voor alle Rozenkwarts kralen, klik hier of op de foto’s!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Autumn Maple
Je vindt deze warme bruintint terug in onze Tijgeroog kralen, die op het moment echt mijn favoriet zijn! Een echte aanrader deze winter. Klik hier of op de foto’s voor alle Tijgeroog kralen!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018

Golden Lime
Golden Lime is een bijzondere kleur. Het hangt tussen groen en beige en past goed bij de andere modekleuren. De Zirkoon kralen en de Peridot kralen hebben deze mooie kleur. Voor meer Zirkoon en Peridot kralen, klik op de foto’s!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Neutral Grey
De perfecte kleur om al deze prachtige kleuren met elkaar te combineren!
We hebben heel veel soorten maten en kleuren Hematiet mini spacer kralen hiervan op voorraad in mat en glans, dus je kunt ze overal bij gebruiken! Laat je inspireren en klik hier voor alle Hematiet kralen, of klik op de foto’s.

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Navy Peony
Lapis Lazuli kralen zijn eigenlijk altijd wel in de mode en hier kun je de plank dan ook nooit mee mis slaan! Klik hier voor alle 100% natuurlijke Lapis Lazuli kralen of klik op de foto’s.

 

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Marina
Marina is een frisse blauwe kleur die nog een beetje moet gaan komen, maar zeker veel te zien zal zijn in 2018! De helder blauwe Larimar kralen hebben deze kleur maar ook bij de Tibetaanse Turkoois kralen zie je hem goed. Je vindt ze in de webshop hier en hier, of klik op de foto’s!

Herfst winter najaarskleuren 2017/2018Shaded Spruce
Een prachtige naam, voor een mooie kleur. Deze Petrol achtige kleur is een tikkeltje moeilijk terug te vinden in de edelsteen kralen, maar is er wel! Kijk bijvoorbeeld eens bij de Agaat kralen en dan vooral de Mosagaat.

Dit waren alle officiële ‘modekleuren’ Herfst/Winter 2017/2018 alweer! Maar vergis je niet, ook bij de andere edelsteen kralen vindt je de verschillende kleuren terug. Bijvoorbeeld bij de schitterende Serpentijn kralen, die de mooie Marina, Butterum en zelfs een beetje Autumn Maple in de natuur al combineert. Kijk dus altijd lekker even rustig rond in de webshop en je ontdekt al snel de mooiste dingen!

 

@lisa