Zoveel kleur!

Wat een kleuren deze winter, ik kan mij geen winter herinneren met zoveel kleur én keuze. Lees & kijk snel verder en laat je inspireren…

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Valiant Poppy

Klaprozen rood, een prachtige bloem met een sterke kleur. Van de zomer zagen we tomaten rood veel voorbijkomen. De klaprozen kleur is net even dieper en warmer, ideaal voor de herfst/winter.
bloedkoraal kralencarneool kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Pear Red

Stoofpeertjes rood, een schitterende Robijn kralen najaarskleur die bij veel kleuren mooi staat.
TIP: Klik op de foto’s om naar de kralen te gaan.
robijn kralenrobijn kralen


mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Martini Olive

Olijf groen, robuust, warm en veelzijdig. De linkerfoto zijn Unakiet kralen en rechts Labradoriet kralen... nou zijn Labradoriet kralen niet olijfgroen, maar ze staan echt schitterend bij olijf groene kleding!
unakiet kralenlabradoriet kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Ceylon Geel

Deze kleur doet mij erg denken aan kerrie, een mosterd gele kleur die er lekker uitspringt deze herfst/winter.
TIP: Via de filters aan de linkerkant kun je op kleur zoeken!
Citrien kralen Citrien kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Russet Orange

De hollandse kleur is terug van weggeweest en terecht! De echte herfst kleur van de blaadjes die op de grond dwarrelen… Ik moest meteen denken aan de Tijgeroog kralen die op dit moment erg in de mode zijn, maar ook bij de Agaat kralen vindt je deze mooie kleur terug.
Tijgeroog kralenAgaat kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Lime Light

Een opvallende kleur geel die neigt naar de Citrien kralen. Maar je kan er ook voor kiezen sieraden te maken met Gold filled sieraadonderdelen, goud is namelijk weer helemaal hot!
goldfilled sieraadonderdelen 1goldfilled sieraadonderdelen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Pink Peacock

Deze kleur zou je ook goed Toermalijn roze kunnen noemen, want dat is precies de kleur. Jade kralen zijn er in alle kleuren van de regenboog, waaronder ook deze roze tint, dus daar kun je ook altijd een kijkje nemen…
Toermalijn kralenJade kralen

 

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Mellow Rose

Oftewel: Oud roze. De kleur die nog niet echt ‘uit’ is geweest en geweldig combineert met felle kleuren. Het mooist combineert ze met donkerrood, donkerpaars, zwart en grijs…
rozenkwarts kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Crocus Petal

De kleur van krokussen, je verwacht hem niet echt als najaarskleur. Toch is hij heel mooi en subtiel, juist in de koude donkere dagen. Je ziet de kleur in de lichte Amethist kralen terug komen en in Fluoriet kralen. Combineer hem met donkerpaars, grijs, zwart of blauw.
Amethist kralen Fluoriet kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Ultra Violet

De donkere variant van de lila tint hierboven is deze harde, warme, donkerpaarse kleur. Altijd mooi in de winter… Draag de kleur in een ketting, armband of (iets subtieler) in oorhangers.
Amethist kralenAmethist kralen

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019Quetzal Green

De Quetzal is prachtige blauwgroene vogel uit Midden-Amerika. De kleur combineert goed met jeans en is op een rustige manier kleurrijk. De Chrysocolla kralen en Turkoois kralen hebben deze bijzondere kleur.
turkoois kralenchrysocolla

mode kleuren sieraden herfst winter 2018/2019

Nebulas Blue

Nevel blauw. Er zijn zoveel tinten blauw. Nevel blauw is een heldere en krachtige variant en doet denken aan een nevelige lucht waarbij het een beetje schemert. Lapis Lazuli is de edelsteen die perfect past bij deze omschrijving…
Lapis Lazuli kralen lapis lazuli kralen

Er is deze herfst en winter genoeg keuze, voor ieder wat wils! Het mooie is dat het veel contrasterende kleuren zijn, die soms op een verrassende manier heel goed bij elkaar passen. De webshop staat vol met kleur dus kijk ook vooral in de rubrieken die niet genoemd en gelinkt zijn en laat je inspireren, er mag heel veel dit najaar…Veel plezier!

@lisa