Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze keer: Geeske Hogenhuis.

Vertel kort wat over jezelf

Ik ben Geeske Hogenhuis, 34 jaar en moeder van een zoon van 6. Ik ben thuisblijfmoeder en daarnaast heb ik een eigen webwinkel met handgemaakte sieraden. Verder maak ik graag intuïtieve tekeningen en schilderijen en ga ik regelmatig naar Fantasy Fairs waar ik dan zelf mijn outfits voor maak en samenstel.

Wat voor soort sieraden maak je?cid_image002_jpg01d0a2cb-300x300

Ik maak het liefste sprookjesachtige sieraden van zilverdraad gecombineerd met edelstenen. Ik gebruik zowel edelsteenkralen als ruwe en gepolijste stenen. Sinds een jaar maak ik ook voor anderen sieraden. Ik werk het liefste in opdracht zodat ik iets speciaals voor iemand kan maken met de kleur en edelsteen van haar of zijn keuze.

Zijn je sieraden te koop?

Mijn bedrijf heet AardeKracht. Ik maak graag sprookjesachtige sieraden waarin ik eeuwenoude symbolen verwerk zoals de levensboom of de bloem des levens. Mensen vinden me vaak via facebook of via mijn blog en webwinkel. Mijn passie naast sieraden maken is Fantasy, dus ik sta heel graag op allerlei fantasy fairs, maar ik ben ook wel te vinden op beurzen met handgemaakte producten en kunstfairs.

Wat zijn je 3 meest favoriete edelstenen?

Mijn favoriete edelstenen zijn Amethist, Rozenkwarts en Aventurijn. Ik weet niet precies waarom, maar als ik nieuwe inspiratie voel opkomen ga ik toch het snelste naar Rozenkwarts en Amethist toe en ik pik ze er ook altijd uit als ik nieuwe stenen koop. Ik vind Aventurijn zo’n mooie steen omdat er een heel subtiel glimmertje in zit.
amethistaventurien-aventurijn-kralen-facet-rond-ca-14mm
Prachtig!  Ik kies mijn edelstenen graag op gevoel uit. Ik merk bijvoorbeeld dat ik soms meer naar de ene of andere steen toegetrokken wordt. Net alsof ze zelf graag meegenomen of verwerkt tot sieraad willen worden. Dat vind ik een mooie gedachte!
www.aardekrachtsieraden.nl

Wil jij ook deelnemen aan deze rubriek Klant aan het woord en daarmee extra aandacht genereren voor jezelf of je bedrijf? Meld je dan hier aan!