Bij het maken van sieraden heb je een enorme keuze uit technieken en materialen die je kunt gebruiken. Neem draad bijvoorbeeld. Alleen al van dit materiaal zijn vele varianten verkrijgbaar. Luxe draad in zilver, vermeil of goldfilled, maar ook met koord en veters kun je de mooiste creaties maken. Het is soms lastig om te bepalen welk materiaal bij welk ontwerp past. Daarom ben ik benieuwd naar jouw ervaringen. Welk draad gebruik je waarvoor?

Super veel nieuw draad in de webwinkel

Misschien had je het al gezien: de categorie draad in de webwinkel is onlangs flink aangevuld en uitgebreid. Stevig rijgdraad in talloze kleuren, prachtig zilver- goldfilled en vermeil draad, gekleurd elastiek en het populaire memory wire. We hebben het allemaal! We vinden het leuk om te horen waar jij welk draad voor gebruikt. Deel je kennis en ervaring en laat je inspireren door anderen. Reageer hier onder aan het artikel.

Gauge of mm?

De dikte van een draad wordt in mm en in gauge genoemd, afhankelijk van de fabrikant en het land van herkomst. Ik ben erg benieuwd wat jouw voorkeur heeft in onze webwinkel: mm, gauge of beide? Laat hieronder je voorkeur weten.

Deel je tips met veel creativiteit!