Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze keer: Erlinde Kramer.

Vertel kort wat over jezelf

Ik ben Erlinde Kramer. Ik heb examen gedaan in kunstgeschiedenis en de beeldende vakken. Na een tijd gewerkt te hebben in het onderwijs, begon het toch weer te kriebelen om zelf creatief bezig te zijn. Daarom heb ik naast mijn baan in het onderwijs, sinds 2012, ook een webshop in handgemaakte sieraden genaamd Jewels with Flair.

Wat voor soort sieraden maak je?

De elipse oorbellen zijn persoonlijk mijn favoriet. Elipse oorhaken zijn mooi groot, maar toch elegant.  En dan met een mooie edelstenen druppel die facet geslepen is: oorbellen die je laten stralen.

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een part time baan die ik mooi kan combineren met les geven op een basisschool in Amsterdam. Op school maak ik oorbellen met de kinderen voor Moederdag of een sleutelhanger voor Vaderdag. Op de dagen dat ik niet voor de klas sta, verwerk ik mijn orders en ontwerp ik nieuwe sieraden.

Zijn je sieraden te koop?

Zelf draagt ik het liefst oorbellen. Vandaar ook het grote assortiment oorbellen in de mijn webshop Jewels with Flair. Niet te deftig, maar wel chique. Oorbellen die je niet overal tegen komt. Mijn sieraden kenmerken zich door aparte en bijzondere creaties met niet al te veel opsmuk: chique met een knipoog. Sieraden met Flair dus.

Wat zijn je 3 meest favoriete edelstenen?

1. Rozenkwarts; mooie zachte kleur; ideaal voor in het voorjaar of in de zomer.
2. Onyx: momenteel helemaal hip in het zwart, maar sowieso altijd een goede basis kleur voor  in de winter
3. Lapis Lazuli: koninklijk blauw. Prachtig diepe kleur. Chique. De lapis lazuli vind ik glad geslepen ook erg mooi.

rozenkwarts-kralen-rond-ca-4mmonyx-kraal-rond-ca-45mmlapis-lazuli

Wil jij ook deelnemen aan deze rubriek Klant aan het woord en daarmee extra aandacht genereren voor jezelf of je bedrijf? Meld je dan hier aan!