Dit zijn de modekleuren voor de herfst/winter 2019-2020. En deze edelstenen passen daar fantastisch bij!

Net als alle andere jaren zien we ook dit seizoen weer nieuwe trends. En we borduren voort op de kleurentrends van de vorige seizoenen. Dat betekent dat iedereen wel wat in de kast heeft hangen dat goed in het alledaagse modebeeld past.

De soldaliet kralen en bijvoorbeeld de mystic blauwe maansteen kleuren mooi met het melkweg blauw, de kleur van de sterrenhemel.

Blauwsteen is een natuursteen die vaak voor tuintegels gebruikt wordt. En nu dus ook in de mode. Deze grijsblauwe kleur met een vleugje groen erin vind je terug in Ilona’s favorite: labradoriet!

 De oud-Hollandsoranje gekleurde bloedkoraal kralen stickszijn helemaal trendy. En ook de oranje aventurien heeft deze mooie najaarstint. https://www.ilonaswebgems.nl/nl/kralen-en-meer/edelsteen-kralen-van-a-tot-z/aventurijn-kralen/

 Deze warme oranje-roze kleur van het zachte perzikvel verwacht je misschien minder snel bij de winter. Toch laat deze kleur zich goed combineren met veel van de andere najaarstinten. En wij hebben er fluweelzachte koraal facet kralen van.

Een warme, intense kleur als van de Carneool (ook wel Kornalijn). De mooie rode basis kleur laat zich ook weer heel goed combineren met de andere kleuren van dit seizoen.

 De stoere en tegelijkertijd elegante bronziet kralen passen helemaal bij de kleurtrend van dit najaar. En ook Barnsteen heeft deze toffe kleur in zich. Super mooi te combineren met de vele kleuren van de koraal.

Deze kleur van amandelen vind je terug in de grillige bruine bamboekoraal of bijvoorbeeld in deze agaat kralen. Deze kleur combineert heerlijk met de vele oranje tinten van dit seizoen.

De blauwe tijgeroog is diep donker en nachtblauw. Eigenlijk vind je zo’n beetje alle kleurtinten van dit najaar terug bij onze tijgeroog kralen.
Andere mooie nachtblauwe edelstenen zijn de blauwe goudsteen en de dumortieriet.

 Onze Eagle Eye kralen met hun glazige, zijdezachte en iriserende uiterlijk, hebben ze mooie Paloma grijze kleur. De Eagle Eye kralen veranderen van tint in het licht en passen daardoor bij elke tint van 2019/2020.

Deze warme en opvallende kleur roze zie je dit najaar ook terug. Een sieraad met Rhodoniet kralen of roosjes maakt jouw outfit helemaal af.

Deze hele lichte perzik roze kleur is een mix van zacht roze-oranje-beige. Eén van de weinige lichtere kleuren die heel mooi combineert met de andere roze en rode tinten in dit rijtje. Wij hebben er onder andere jade kraaltjes van.  

Deze prachtige, ietwat exotische, groene kleur zagen we al in het vorige seizoen.  Peridot en Aventurien kralen hebben deze natuurlijke tint in zich.

Een aantal van deze warme najaars-/wintertinten zagen we al eerder voorbijkomen. Heerlijk toch?! Zo kun je eindeloos combineren met oud en nieuw! Helemaal omdat sieraden niet seizoensgebonden zijn. Onze webshop staat bomvol met de meest uiteenlopende kleuren en tinten. Laat je inspireren en mix en match de kleuren van 2019/2020. Vul je eigen moodboard met dit kleurenpalet en maak je mooiste outfits compleet met jouw eigen sieraad. Heel veel plezier! Deel je je creatie op onze Facebookpagina?!