Nieuwsbrief 13 mei 2016

De afgelopen dagen zijn er lekker veel nieuwe sieraad onderdelen geplaatst en is de collectie schakels / ketting weer uitgebreid. Leuk voor je lange ketting! Die zijn momenteel helemaal hot. Kies je schakel, bepaal de lengte, kies een slotje, eventueel wat oogjes en jouw ketting is snel gemaakt.

Ken je ze al? Onze Barokparels…? Er zijn weer nieuwe strengen toegevoegd. Bekijk hier al onze Barokparels.

Nieuwe collectie 8 mm kralen

Vandaag is een nieuwe collectie 8mm kralen online gezet en wat zijn ze weer leuk, die vrolijke kleurtjes. De 8mm kralen zijn ideaal voor het maken van armbandjes en je kunt ze daarom ook per halve streng bestellen.

Wist je dat?

  • We bijna zover zijn om onze nieuwe webwinkel te openen?
  • Je jouw kortingscode dan even opnieuw moet aanvragen?
  • Je deze dan niet meer hoeft te onthouden? Die wordt voortaan automatisch verwerkt?

Hou de nieuwsbrief even goed in de gaten om nog meer belangrijke wijzigingen te volgen.

Ik wens je alvast een heel goed weekend toe en fijne Pinksterdagen.

P.s. Wil je alles weten over ons Hill tribe zilver en ons bezoek aan de stammen hoog in de bergen? Volg Os dan de komende weken op het blog. / www.kralenmanie.nl

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.