Nieuwsbrief 3 mei 2016

vandaag een korte nieuwsbrief, want des te meer tijd hebben wij om de vele nieuwe kralen en onderdelen online te zetten.

Tientallen soorten mini kralen en split strengen gaan deze week geplaatst worden en een deel vind je al in de Nieuw Binnen en Coming Soon rubrieken.

Ze zijn o.a. ontzettend leuk te combineren met de vele geweldige Agaat kralen die ook nieuw op de site staan, maar ook met vele andere kralen natuurlijk.

Let ook even goed op, want de split strengen zijn te bestellen in ca. 80cm, 40cm én als kant en klaar armbandje geregen op elastiek.

Ideaal dus, als je niet zo veel nodig hebt.

We wensen je voor donderdag alvast een gezellige en zonnige ‘dubbele’ feestdag toe!!

P.s. Op het blog vind je een leuke tip voor het verwerken van briolettes met een klein boorgaatje.

Briolettes met klein boorgat

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.