Gisteren is de eerste zending met kralen in ons magazijn aangekomen. Zelf ben ik nog niet terug, maar mijn collega’s hebben al super hard gewerkt om alles uit te zoeken, te sorteren en op de foto te zetten. Dan moet alles nog in de kralen groothandel gezet worden en worden alle kralen geprijsd. Wat een werk! De eerste nieuwe kralen en onderdelen staan nu op de website, en vanaf nu worden er bijna dagelijks nieuwe items geplaatst. Ik denk dat het wel zo’n 6 maanden duurt voordat de allerlaatste kraal erop staat, want we hebben 2000 kilo kralen weg te werken.

Het leuke is wel dat we continue nieuwe kralen in het assortiment hebben. En omdat ik van de meeste items maar een beperkte hoeveelheid in kan kopen (vaak is er gewoon niet meer van), vind je in onze webwinkel edelstenen, kralen en onderdelen die je echt nergens anders tegenkomt.

Coming soon…

Kun je je nieuwsgierigheid echt niet bedwingen? Kijk dan in de Comming Soon rubriek. Hier tonen we je alvast de foto’s van nieuw binnengekomen artikelen die zeer binnenkort te bestellen zijn. Zodra de maten en prijzen bekend zijn worden deze artikelen naar de Nieuw Binnen rubriek verplaatst. En dan kun je ze bestellen! Je kunt helaas geen items reserveren die nog niet geprijsd zijn. Dat kan ons systeem niet aan, daardoor zouden we teveel fouten maken. En bovendien zou het niet eerlijk zijn tegenover andere klanten.

Op de foto hierboven zie je een kleine impressie van de kralen die binnenkort te bestellen zijn!

Wat is jouw favoriete edelsteen?

LabadorietVoordat ik op reis ging heb ik ontzettend veel verzoekjes gehad van klanten die graag een bepaalde edelsteen of onderdeel in de webwinkel wilden zien. Gelukkig heb ik een groot deel daarvan kunnen vinden. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jouw favoriete edelsteen is. In het algemeen, of om te verwerken in sieraden. Mijn persoonlijke favoriet is Labradoriet, vanwege zijn prachtige blauwe gloed.

Wat is jouw favoriete edelsteen? En waarom vind je juist die steen zo mooi? Geef je hieronder een reactie?