Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze keer: Yvonne Louise van Asselt.

Vertel kort wat over jezelf.

Ik ben Yvonne, we hebben elkaar regelmatig aan de telefoon. Ik ben 52 jaar en ben recentelijk een website begonnen met door mijzelf gemaakte armbandjes. De liefde is ongeveer twee jaar geleden ontstaan.
Mijn doelgroep is gevarieerd, zo maak ik diverse stijlen voor vrouwen en mannen.  Van chic, tot eigentijds, tot  stoer dus…

Wat voor soort sieraden maak je (het liefst)? Doe je dat als hobby of professioneel?

Zoals al eerder beschreven maak ik hele chique/klassieke armbanden, maar ook hele stoere doch stijlvolle armbanden in een hobbymatige sfeer thuis in mijn eigen studio. Ik maak ook op aanvraag en naar eigen wens armbanden,  maar wel in de lijn van BiLouX, eigentijds en authentiek. Probeer alle armbanden een eigen identiteit te geven zodat de klant zo een exclusief mogelijk product aanschaft.

Ik gebruik het liefst zoveel mogelijk authentieke materialen. Zoals bijvoorbeeld leer, edelstenen, kristal, koraal, gold filled en sterling silver materialen. Ik ben niet echt commercieel, maak voornamelijk wat mijzelf aanspreekt.

Men kan dus ook armbandjes kopen via mijn website www.biloux.nl. Biloux is een geregistreerd merk in de Benelux.

Verkoop je de sieraden, vertel dan hier over je bedrijf. Heb je een (web)winkel, sta ja op beurzen, …?

Ik heb dus een (hobbymatige) webwinkel www.biloux.nl doch uiteraard wel professioneel met een winkelwagen etc. Mijn wens is mezelf meer te adverteren en wellicht ook om op beurzen te staan of mezelf in te schrijven voor evenementen. Ook heb ik de wens om wat boetieks aan te schrijven/bezoeken met een deel van mijn collectie voor verkoop.

Geef je top 3 van favoriete edelstenen. Waarom zijn juist dit je favorieten?

(Swarovski) kristal, Jade en Carneool. Deze vanwege de luxe, en vintage uitstraling, Om op deze manier armbanden te maken die zowel chic, klassiek en trendy zijn en daardoor ook betaalbaar voor de vrouw met een wat kleinere portefeuille die zich geen dure juwelier kunnen veroorloven maar toch iets moois om hun pols willen hebben die toch iets meer klasse uitstralen dan de commerciële winkels kunnen bieden.