Elk jaar maakt Opiness in samenwerking met o.a. The Feedback Company bekend welke bedrijven het afgelopen jaar de beste service verleend hebben. Online kralengroothandel Ilona’s Webgems uit Putten maakt kans op deze eervolle award. DE kleine webwinkel Ilona’s Webgems die strijdt tegen de grote jongens. Een succesverhaal over je zelf te blijven.

Ilona’s Webgems is groot geworden door klein te blijven.

Samen met haar Ilona’s webgems team van gedreven medewerkers runt Ilona Ilona’s Webgems, een online kralengroothandel. Deze is gespecialiseerd in edelsteen kralen en zilveren sieraad onderdelen. Ilona’s Silver & Gemstones struint wereldwijd markten af en bezoekt ambachtelijke familiebedrijven. Op zoek naar de mooiste edelsteen kralen. Als geboren onderhandelaar weet zij deze in te kopen voor scherpe prijzen. Hiervan profiteren haar klanten. Tegelijkertijd stimuleert ze zo de lokale economie in de vaak arme landen.

Goede service is heel gewoon bij Ilona’s Webgems

Service en klant tevredenheid staan voorop bij Ilona en haar Ilona’s Silver & Gemstones team. Samen doen ze er alles aan om het hun klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Zo kunnen er verzoekjes doorgegeven worden. Zelfs vlak voordat Ilona op inkoopreis gaat. Daarnaast krijgen klanten advies over materialen, steensoorten en technieken. Bovendien wordt er niet moeilijk gedaan over het ruilen. Ook het eventueel retourneren van een artikel is noooit een probleem. Deze aanpak heeft geresulteerd in een grote groep vaste klanten en fans.  Die al jarenlang met volle tevredenheid bij Ilona’s Silver & Gemstones inkopen.

Ilona’s Webgems en Opiness Beste Service Awards

Op maandag 11 januari 2016 worden de winnaars van de Beste Service Awards bekend gemaakt. Dit gebeurt in Corpus te Leiden. Bedrijven in twaalf sectoren dingen mee naar de awards. In elke sector wint de aanbieder met het hoogste rapportcijfer van klanten. Je moet wel minimaal 100 reviews hebben om kans te maken. De winnaars mogen zich een jaar lang dé leverancier noemen die de beste service levert. Dit volgens klanten. Eerdere winnaars van deze prijs zijn Allsecur, Bol.com, Simyo en UnitedConsumers. Dit jaar is Ilona’s Webgems een goede kanshebber in de categorie Webwinkels. Hiermee krijgen ook kleine bedrijven de kans om zich te laten zien. Het winnen van deze award zou een geweldige kroon zijn op ons werk!

 

Naar Ilona’s Webgems

Ilona's Webgems

-xxx- Ilona