Elke week stelt d.m.v. een kort interview een medewerker van kralen team Ilona zich voor. Deze week de beurt aan Rick.

1.Vertel kort iets over jezelf.

– Ik ben Rick Bleijenberg, broer van Clarinda. Ik ben 15 jaar en woon in Putten. Ik zit in de vierde van het vmbo. Na mijn examen hoop ik op het mbo electro te gaan doen.

2.Hoe lang werk je al bij Ilona?

– Ruim een jaar

3.Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit, welke taken heb je allemaal?

– Ik kom doordeweeks alleen op vrijdag eventjes langs, maar als ik vakantie heb probeer ik wel vaker te komen. Als ik binnen kom ga ik eerst kijken of er pakketjes zijn die ingepakt kunnen worden. Daarna ga ik meestal op de pc voorraden aanpassen in de webwinkel of de teksten bij de foto’s veranderen. Soms ga ik tussendoor ook weleens kralen tellen. Aan het einde van de dag help ik mee met de laatste pakketjes klaarmaken om in de postzak te doen.

4.Wat vind je het allerleukst om te doen (op je werk)?

– In de webwinkel werken en pakketjes inpakken.

5.En wat vind je minder leuke werkzaamheden?

– Kralen tellen.

6.Wat maakt het werken bij Ilona zo leuk?

– Er is veel afwisseling en een goede sfeer.

7.Heb je zelf ook ‘iets’ met edelstenen en/of sieraden (maken)?

– Nee niet echt.

8.Wat is je favoriete edelsteen?

– Diamant

Klik hier voor de favoriete edelsteen van Rick.

Ilona kralen team 2