Thaise massage voor een beginner.

Ilona had het er al zo vaak over gehad. Ze vindt Thaise massages echt geweldig. Vooral als ze lekker stevig zijn en de knopen rondom haar schouderbladen goed worden aangepakt. ‘Moet je ook proberen Os’. Ja,ja denk ik bij mezelf. Ik als stoere echte man moet van dat gefriemel en gefreubel aan mijn lichaam niets weten. Maar ja zoals je al verwacht: Op onze huwelijksreis die wij gecombineerd hebben met een inkoopreis heb ik me toch laten overhalen. We lopen heerlijk hand in hand als we midden op het prachtige strand een massagehutje tegenkomen. Een soort veranda met een dakje, comfortabele matjes, masseuses  in  lange rokken met kleurige prints van de meest exotische bloemen. En geef toe wat is nou romantischer dan lekker wegdromen naast de liefde van je leven, terwijl je heerlijk gemasseerd wordt onder het genot van de rustig kabbelende zee op de achtergrond. Ja hier had ik geen weerwoord tegen. Ilona kan erg overtuigend zijn. Nadat mijn voeten gewassen waren mocht ik met mijn masseuse mee. Ze oogde charmant, klein, geen grammetje te veel. Liggend op ons matje kijken Ilona en ik elkaar nog een keer verliefd aan.

Threma

Bij de eerste aanraking gaat er werkelijk een stroomstoot door mij heen.

Het lijkt wel of ze met haar duim dwars door mijn kuit heen prikt. Het zal wel zo horen denk ik. Want na een stevige massage zit je dagenlang heerlijk in je vel hoor ik mijn kersverse echtgenote nog zo zeggen. Wat een spijt dat we gelijk twee uur achter elkaar geboekt hebben. Tegen de tijd dat ze aan de knopen in mijn rug begint heb ik al voor de honderdste keer de klok vooruit proberen te kijken. Even later trekt ze mijn voet omhoog mijn rug trekt hol en holler. Ze duwt hem richting mijn nek. Gaat ze nu echt proberen om die twee samen te brengen? Kijkend over mijn schouder zie ik nog net de masseuse glimlachen dan hoor ik knak. Op dat moment denk ik dat het licht bij me uitgaat.

Massage 1Massage 4

Threma

Ik hoor het mijn moeder al zeggen tegen haar bridgevriendinnen…
Ik hoor het mijn moeder al zo zeggen tegen haar bridgevriendinnen op wekelijkse bijeenkomst in het dorpshuis als zij vragen “hoe het nu met haar jongste zoon gaat?” “Nou die is er niet meer. Om het leven gebracht door een amper 45 kilo wegende fragiele Thaise masseuse.

Threma

Dagenlang heb ik last van deze massage.

Rechtop zitten in een stoel lukt niet, ik loop als oude man. Je weet wel zo een waaraan je kunt zien dat het leven zwaar was. Ilona zegt tegen me ‘je had gewoon de verkeerde dit hoort echt niet zo’. Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen maar ik ben Os. Dus ik heb me weer overlaten halen (ja liefde). En inmiddels ben ik net zo verslaafd aan de Thaise massage als Ilona. Geweldig. Niet veel later zijn Ilona en ik doorgereisd naar Nepal voor deze prachtige kralen. Klik hier voor Nepalese kralen met een goed verhaal.

Ilona kralen

xxxos

Leuk dat je de tijd neemt om ons beter te leren kennen!

Nieuwsgierig wie ik ben klik dan hier en stel ik me aan je voor.