Altijd de juiste kleur, altijd een armbandje helemaal naar jouw wens. Zelf je armbanden op elastiek maken is eigenlijk heel erg leuk. Je hebt er geen tangetjes of ander gereedschap voor nodig, alleen creativiteit, mooie kraaltjes, oersterk rond elastiek en een schaar.

Je rijgt de kraaltjes op je elastiek in de volgorde zoals jij het mooi vindt. Rijg van alles vrolijk door elkaar of in een mooi patroon, net zolang tot je tevreden bent met je ontwerp. Even passen, knoopje leggen en klaar!  

Oersterk elastiek voor armbandjes

Gebruik wel het juiste elastiek, om te voorkomen dat je armbandje breekt of uitrekt. Ilona’s Webgems verkoopt oersterk elastiek voor armbandjes in verschillende diktes. Want niet iedere kraal heeft eenzelfde diameter rijggat. Daarom heb ik zelf altijd meerdere rolletjes elastiek op voorraad. Bij Ilona’s Webgems vind je nu ook setjes van kleinere rolletjes rond elastiek in de maten 0.4, 0.5, 0.6, 0.7, 0.8 en 1 mm. Zo grijp je nooit mis op elastiek in de juiste dikte!

Leuke tip voor gezellige etentjes

Om een mooi gedekte tafel mooi aan te kleden kun je wat grote kralen op het oersterke elastiek rijgen en er een feestelijke servetring van maken. Het kost weinig tijd en is eenvoudig te maken, maar het geeft jouw etentje een extra feestelijke uitstraling.

Deze mooie Bergkristal kralen zijn erg geschikt om te gebruiken in een servetring. Ze hebben een neutrale uitstraling die perfect te combineren is met meer kleurrijke kralen.

Bergkristal - elastiek voor armbandjes

Voor de feestdagen kun je denken aan groen of rood, voor Pasen staan gele kralen er erg leuk bij en voor Moederdag zijn deze roze edelsteenkralen van Rozenkwarts een aanrader!

Rozenkwarts - elastiek voor armbandjes