Wie op zoek is naar edelstenen kralen in kleuren en uitvoeringen die niet snel ergens anders gevonden worden, kan bij Ilona’s Silver & Gemstones het hart ophalen. Naast een basiscollectie zijn er veel nieuwe kralen in de trendkleuren van komend seizoen. Zoveel mogelijk in kleine oplages, om exclusiviteit te waarborgen.

Unieke edelstenen kralen in kleine oplages

Bij Ilona’s Silver & Gemstones vind je maar weinig dertien-in-een-dozijn-kralen. Ilona koopt zoveel mogelijk edelstenen kralen in waarvan er maar een paar zijn. Exclusieve en unieke kralen, die leveranciers over de hele wereld speciaal voor haar zoeken en achterhouden. Een aantal keer per jaar staat er een inkoopreis naar Azië gepland, waarna Ilona met tientallen dozen kralen huiswaarts keert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de huidige klantenkring. Vooraf kunnen verzoeken ingediend worden voor bepaalde kralen en onderdelen. En ook tijdens het inkopen houdt Ilona rekening met haar klanten. Zo worden de aankopen niet per vliegtuig naar Nederland verzonden, maar per boot. Het duurt wat langer, maar op deze manier hoeven de hoge transportkosten niet aan de klanten doorberekend te worden.

Gespot: bekende Nederlanders met edelsteen sieraden

Regelmatig dragen bekende Nederlanders sieraden waarin de edelstenen kralen van Ilona’s Silver & Gemstones verwerkt zijn. Zodra dit bekend is loopt het storm in de webshop en zijn de gespotte items binnen de kortste keren uitverkocht. Op dit moment zijn de Maxima oorbellen ontzettend populair. Oorhangers met een druppel of pegel van edelsteen, in de stijl zoals onze Koningin ze vaak draagt. Omdat hier veel vraag naar is worden er sinds kort ook kralen per stuk verkocht. Ideaal als je maar een paar kralen nodig hebt, zoals voor de Maxima oorbellen.

Over Ilona’s Silver & Gemstones

Als klein kind was Ilona Lutgerink al vaak te vinden in de antiekwinkel van haar moeder. Samen met haar struinde ze zolders, kelders, schuren en beurzen af. Altijd op zoek naar dat ene speciale item. Sieraden en kralen werden een echte passie toen haar moeder de voorraad van een kralenwinkel overnam. Van deze kralen maakte Ilona sieraden. Later volgde ze de juweliersopleiding. Nog altijd is Ilona op ontdekkingsreis. Niet meer op zolders, kelders en schuren, maar in heel Azië. Meerdere keren per jaar bezoekt ze de vele ambachtelijke familiebedrijven en markten, waarbij ze nog steeds dat ene speciale item probeert te vinden. www.ilonaswebgems.nl is een edelstenen kralen groothandel die ook aan particulieren levert. Zowel hobbyisten als ontwerpers, juweliers en goudsmeden kunnen hier terecht voor bijzondere edelsteen kralen van goede kwaliteit.