Nieuwe edelsteen Donut kralen!

Vorige week zijn er zijn weer een heleboel nieuwe edelsteen Donut kralen binnengekomen!
Ze zijn er in de prachtig blauwe Blue sponge Quartz, Imperial Jaspis, kleurige Toermalijn en nog veel meer mooie zomerse kleuren!

Voor ieder wat wils en de je kan er de mooiste kunstwerken mee maken, maar je kunt het natuurlijk ook juist iets eenvoudiger houden zoals je op de inspiratie foto’s hieronder kunt zien.

Voor een speels effect kunnen de donut kralen ook heel leuk aan een lange ketting of aan een lederen of suède koord gehangen worden.
Daarnaast kun je de grotere variant goed als statement armband dragen zoals hieronder gedaan is met twee verschillende kleuren lederen en wax koord.

De blauwe Blue sponge Quartz is gewrapt met 0,4mm zilverdraad. Dit is kruislings gedaan zodat er expres een warrig geheel ontstaan wat in mooi contrast staat met de ronde strakke vorm van de Donut kralen. Het aller leukste hieraan is dat het nooit fout kan gaan! Het oogje is drie keer rondgedraaid zodat het dunne  zilverdraad wat robuuster oogt en natuurlijk ook veel steviger is.

Ook de kleine maatjes zoals die van de blue sponge Quartz bijvoorbeeld, doen het leuk in oorsieraden. En heb je er al eens aan gedacht om er 3 onder elkaar te maken?

Je begint met de kleine bovenaan en eindigt dan met de grootste maat aan de onderkant.
Met de grote keuze en vele soorten en maten blue sponge kwarts kralen kun je eindeloos combineren, maar ook Rozenkwarts doet het erg goed bij deze aparte zacht blauwe tint.

Tip! Rosé goud geeft een heel ander effect bij deze blauwe kleur, dus varieer eens met Goldfilled. Ik garandeer je een super chique resultaat.

Edelsteen Donut Edelsteen Donut

Krijg jij nu ook spontaan zo’n zin in een heerlijke echte donut? 😉 Wij wel!

@lisa