Beryl

Direct naar de Beryl kralen uit onze kralen groothandel.

Wil je schitteren in de zomer met je zelf ontworpen sieraad? Dan mogen de kralen van Beryl niet ontbreken bij je outfit! Deze bijzonder fraaie edelsteensoort in de mooiste pasteltinten en diep warme kleuren is een lust voor het oog! Je wordt gewoonweg vrolijk van deze kralen!

Het is een fantastisch mooi steen, de hardheid van deze kraal maakt het dragen van Beryl nog eens extra aantrekkelijk omdat ze tegen een stootje kan, wel zo prettig als je zomers veel buiten vertoeft.

Je maakt je ketting nog fraaier als je een aantal strengen in verschillende lengtes tegelijk maakt. Trek een eenvoudig en luchtig setje aan je krijgt een verbluffend en stralend effect als je de sieraden toepast, alsof je kleding van een bekend mode ontwerper draagt!! Zo eenvoudig kan het zijn door enkel het juiste sieraad te ontwerpen…

Beryl kralenBeryl kralen Beryl kralen Beryl kralen

De mooiste sieraden

Beryl leent zich ook uitstekend om er onze kralenkapjes bij te gebruiken, leuk om daar oorbellen mee te maken, het is eenvoudig om te doen maar ziet er vrolijk, trendy en toch ook sjiek uit! Op onze webshop kan je onder het kopje Inspiratie een aantal leuke voorbeelden vinden. Ben je nu toch bezig en je hebt de smaak te pakken, dan is het natuurlijk super leuk om er een complete set van te maken. Ontwerp ook eens een hippe armband en / of een enkelbandje van de kralen. Combineer deze edelsteen met bijvoorbeeld onze prachtige zilveren kralen en bevestig daar een apart zilveren slotje aan om een super hip resultaat te krijgen.

Onze Beryl edelstenen zijn te bestellen in mooie glad gepolijste kralen en zoals je van ons gewend bent in verschillende maten.
beryl kralen
Nieuwsgierig naar onze kralen uit de shop? Klik dan op de bovenstaande foto

Feitjes

Omdat Beryl een hoog hardheidsgehalte heeft, namelijk 7,5 – 8, kan deze kraal tegen een stootje en dat is wel zo prettig als je veel buiten vertoeft!

Als sterrenbeeld zit je met deze prachtige edelsteen goed als je een Kreeft, Leeuw, Schorpioen of Vissen bent hoewel dat natuurlijk geen ‘must’  is ☺

Nog een leuk weetje misschien; het woordje Beryl komt uit de Romeinse tijd namelijk als Berullus wat zoveel wil zeggen als; zeegroen.

De kostbare variaties zijn Blauwe Aquamarijn, Groene Smaragd, Gele Heliodoor en Roze Morganiet.

Succes met het ontwerpen en het uitzoeken van de mooiste Beryl kraal!