Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze eerste keer: Christel Verberdt.

Vertel kort wat over jezelf

Mijn grootste passie is halssnoeren creëren met parels, edelstenen en handgemaakte glaskralen. Een juweel heeft meer gevoelswaarde wanneer het met natuurlijke materialen gemaakt is. Ik streef ernaar speciale kralen te vinden om zo een uniek juweel te kunnen maken met de mogelijkheid het juweel aan te passen naar de wens van de klant.

Wat voor soort sieraden maak je?

Ik ben een hobbyist en evolueer nog dagelijks in mijn juwelen ontwerpen sinds het begin. Ik ontwerp voornamelijk halssnoeren en bijhorende oorbellen.
Klant aan het woord: Christel Verberdt

Zijn je sieraden te koop?

Ik verkoop mijn sieraden voornamelijk via mond aan mond reclame, open deur dagen en ambachtsmarktjes. Mijn website dient als uithangbord.

Wat zijn je 3 meest favoriete edelstenen?

  1. Carneool: samen met agaat kun je hiermee prachtige combinaties maken.
  2. Peridot: mijn persoonlijke geluksbrenger.
  3. Agaat: prachtig door zijn veelheid aan kleuren.
    carneool-kornalijn-kralen-facet-ca-4mmperidoot-kralen-facet-rond-ca-3mm-aa-kwaliteitagaat-kralen-facet-rond-ca-10mm-aa-kwaliteit-slijp-1

Wil jij ook deelnemen aan deze rubriek Klant aan het woord en daarmee extra aandacht genereren voor jezelf of je bedrijf? Meld je dan hier aan!