De hoofd modekleuren voor het voorjaar 2020. Een aantal tinten was in de herfst/winter ook al geliefd. Deze blijven dan ook. Samen met mooie blauwe en blauwgroene tinten vormen ze weer een prachtig kleurenpalet. En deze edelstenen passen fantastisch bij de mix van felle, pastel en de wat donkerdere kleuren.

Scharlakenrode Kralen

Deze rode streep agaat kralen in scharlakenrood hebben een fel rode kleur met een pietsje oranje erin. Het scharlakenrood werd vroeger alleen gedragen door rijke en aanzienlijke personen. Tegenwoordig mag iedereen ermee schitteren. En niet alleen kleding is scharlakenrood. Ook schoenen, accessoires en sieraden

Saffraangele en okergele kralen

Deze maansteen facet kubuskralen of de rutielkwarts combineren mooi met het Saffraangeel.  Geel en vooral okergeel was ook de afgelopen winter al een populaire kleur en dat blijft de komende maanden nog zo.

Klassiek blauwe kralen

Deze mooie klassiek blauwe agaat mini’s zijn niet al te donker gekleurd. Blauw is een goede basiskleur die altijd blijft en die makkelijk combineert met de meeste andere modekleuren van dit voorjaar en met bijvoorbeeld pareltjes. In dit collier zijn ze speels verwerkt.

Biscay kralen

Een vrolijke zomerkleur tussen blauw en groen in. Genoemd naar de waterkleur van de Golf van Biskaje. Bijvoorbeeld deze rough apatiet kralen of deze super stijlvolle Hydro quartz pegels. Super te combineren met wit en ook met cyclaam roze en blauw.

Chive kralen

De donkergroene kleur van deze Apatiet obelisken lijkt op de kleur van gedroogde bieslook. Vandaar de naam Chive. Niet direct een zomerkleur maar hij combineert bijvoorbeeld heel mooi met het Saffraangeel van de rutielkwarts, roze, wit of lichtblauw.

Faded denim kralen

De kleur van gebleekte of vervaagde denim. Daar houdt toch iedereen van! Misschien wil je juist geen jeans van deze kleur, maar voor een sieraad is ie fantastisch. Toch is het is een goede neutrale tint die met andere kleuren blauw te combineren is en ook met rood, roze, geel, groen en oranje. Eigenlijk met alles. Ter inspiratie hebben wij een schitterende armband van blauwe aventurijn gemaakt.

Orange peel kralen

De oranje kleur van de sinaasappelschil zie je terug in onze aventurien heishi kralen. Een heerlijke vrolijke kleur voor de zomer. Deze oranje tint combineert mooi met het zonlicht geel, allerlei tinten blauw, beige en wit. En ook kaneelbruin staat hier mooi bij.

Mozaïek Blue kralen

Een mooie kleur blauw die lijkt op donker turquoise. Goed te combineren met andere blauwtinten, met roze, paars en lichtgeel.
Deze agaat choker heeft alle kleurschakeringen van het Mozaïek Blue in zich.

Sunlight kralen

Onze ‘Heavy Summer’-armband in de kleur van zonlicht past natuurlijk helemaal bij de zomer. Het is een warme zachte kleur geel. Het combineert met de meeste andere tinten uit dit rijtje

Coral Pink kralen

Net als het aqua blauwgroen is koraalroze een echte zomerse kleur. Dit roze zoals onze koraal roosjes matched goed met de rozenkwarts facet kralen. De kleur combineert ook goed met blauw, wit en zwart. En bijvoorbeeld ook met het kaneelbruin.

Kaneelbruine kralen

Wow wat zijn ze mooi deze kaneelbruine agaat kralen! Kaneelbruin, als de kleur van een kaneelstokje. De kleur is fraai te combineren met zonlicht en saffraan geel en met koraal. En het staat ook mooi met het mozaïek blauw en biscay.

Zomers paarse kralen

De zomerse paarstint die doet denken aan lavendel gaat goed samen met wit en eigenlijk alle andere kleuren uit het voorjaar/zomerpalet. Bij deze kleur denk je natuurlijk direct aan Amethist. Maar ook bijvoorbeeld onze Mystic quarts kralen hebben deze mooie kleur