Nieuwsbrief 24 mei 2016

Wat wordt er hier achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe webwinkel. Nog een week of 2, dan kunnen we live. Als er niets meer tegenzit tenminste, maar we gaan uit van het positieve. Het design is klaar, dus nu zijn we druk bezig om alle kralen en onderdelen er in te zetten. We hebben zo’n ontzettend groot assortiment, heel leuk om alle verschillende kralen weer eens voorbij te zien komen.

Nieuwe mazzeltjes + extra aanbiedingen

Tot de nieuwe website live gaat plaatsen we dagelijks nieuwe kralen en onderdelen in de Mazzeltjes rubriek. Pak je kans, want dit zijn de laatste artikelen en we kunnen niet garanderen dat deze weer aangevuld worden. Regelmatig zullen we mazzeltjes afprijzen, waardoor je ze nóg voordeliger kunt kopen.

Vergeet niet om ook de Nieuw Binnen en Coming Soon rubrieken goed in de gaten te houden. Hierin plaatsen we dagelijks nieuwe kralen en onderdelen.

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om begin juni live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.