Nieuwsbrief 12 juli 2016.

De nieuwe shop wordt met de dag completer en staat bomvol met de mooiste kralen en sieraad onderdelen. We nodigen je van harte uit om eens lekker rond te neuzen en als je nog onregelmatigheden tegenkomt… meld het ons svp, dan fixen we dat.

Deze week betaal je geen verzendkosten!

Als dank voor de meldingen nemen wij deze week de verzendkosten voor onze rekening. Bij besteding vanaf € 35,- excl. btw wordt jouw bestelling nu gratis naar je verzonden. De actie loopt tot en met volgende week dinsdag 19 juli. Bekijk meteen de nieuwste kralen in de webwinkel en doe je voordeel met de gratis verzendkosten.

Nieuwe kralen geplaatst

Afgelopen week hebben we nieuwe Aquamarijn kralen geplaatst en hele mooie Toermalijn kralen. Deze zijn te vinden in de nieuw binnen rubriek.

Daarnaast hebben we prachtige Bergkristal kralen geplaatst. Kijk snel of er iets voor je bij zit, ik weet zeker dat jij ze net zo mooi vindt als wij.

Inspiratie enkelbandje

Op het blog staat een inspiratie enkelbandje dat we gemaakt hebben met de nieuwe Toermalijn kralen. Lees hier hoe we het gemaakt hebben en ga zelf ook aan de slag!

   

Ps. Kom je in de nieuwe shop dingen tegen die niet kloppen, niet compleet zijn of mis je bijvoorbeeld artikelen? Laat het ons vooral weten, dan maken we dat in orde