Ben je nieuwsgierig en kun je niet wachten? Klik hier en ga direct na de nieuwe kralen.

Wat is het geweldig hier in het verre buitenland. Ik struin markten af en bezoek families die de meest bijzondere kralen van edelstenen maken. Dit voelt eigenlijk niet als werk! Ik ben zo’n waanzinnige dingen aan het inkopen, ik kan echt niet wachten om ze je te laten zien.

Ik kan helaas nog geen sneak preview geven van de nieuwe kralen, maar ik kan je wel vertellen dat de eerste dozen met kralen maandag al in Nederland arriveren.

Nieuwe kralen trends

De eerste dozen arriveren dus maandag al in ons magazijn. Maar er komt nog zo’n 2000 kilo aan kralen en onderdelen achteraan. Ik had al gezegd dat ik heel veel kralen ging inkopen toch? Nou.. het is zelfs meer dan ik had verwacht. En mijn inkoopreis is pas net begonnen.

Er is heel veel nieuws op de markt. Veel modekleuren, poedertinten, fantastische agaten in vele modellen en kleuren, mooie kralen in de hogere prijsklasse, voordelige kralen, kleine kralen voor armbandjes, heel veel oorbel connectors, hangers en druppels in nieuwe modellen en kleuren, nieuwe soorten rough kralen en ook veel enkele strengen die echt te mooi waren om te laten liggen. En het leuke is: ik heb de meeste van deze kralen en kleuren nog bij geen enkele andere kralen webwinkel gezien!

Deze bijzondere kralen kun je binnenkort exclusief in onze kralengroothandel kopen. Ik houd je op de hoogte van wanneer ze in Nederland aankomen!

Groetjes vanuit een geweldig Azië!