Nieuwsbrief 22 april 2016

Het heeft even geduurd maar ze zijn weer binnen! De prachtige Agaat kralen met AA kwaliteit facet slijping. Inmiddels een zeer gewaardeerd artikel in de shop.
Het facetteren van edelsteen kralen is vakwerk en de echte top kwaliteit herken je aan mooie scherpe slijpvlakken. Hierdoor krijgt de kraal een prachtige schittering. Je vind ze nu in de Nieuw Binnen rubriek in vele kleuren.

Let op! Ze zijn uniek, dus van elke uitvoering is er maar 1 of zijn er slechts een paar strengen van.

Agaat kralen facetOntzettend leuk is onze nieuwe collectie Agaat ringen. Niet alleen voor om je vinger, maar ook geweldig op andere manieren te verwerken.

Agaat ring 

Agaat ring2

Agaat ringen

Gekleurde Jade

We vertelden het al eerder………… lange kettingen zijn helemaal hip. Op dit moment wordt er hard gewekt aan de Jade (Nefriet) rubriek. Hier vind je vele zomerse kleurtjes Jade kralen in de kleinere maatjes. Ideaal voor je lange ketting. Het begin is er al, maar er komt nog heel veel meer. En weet je wat extra fijn is? Ze zijn zo lekker voordelig!

JadeBen je benieuwd hoe ons rafting avontuur afliep en hoe dat ei nou in de boot kwam?
Lees dan deel 2 van Os op ons blog.

Ik wens je een heel fijn weekend toe en alvast een gezellige Koningsdag!!

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.