Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze keer: José Lubbers.

Vertel kort wat over jezelf

Mijn naam is José Lubbers, ik ben getrouwd en ik heb 2 dochters en 3 kleinkinderen. Ik heb een one-woman bedrijf: Atelier José. Ik heb drie passies die ik tot mijn beroep heb gemaakt, namelijk talen (ik ben docente Turks), tekenen (ik maak schilderijen) en sieraden ( ik maak sieraden).

Wat voor soort sieraden maak je?

In mijn halssieraden, oorsieraden en armbanden verwerk ik edelstenen, kristallen en zoetwater parels. Een specialiteit van mij is het verwerken van een vintage of antiek ornament in een halssieraad of een armband. Verder gebruik ik verschillende soorten metaaldraad en andere onderdelen van koper, verguld koper, verzilverd koper, sterling zilver, vermeil en goldfilled.
Klant aan het woord: José Lubbers

Zijn je sieraden te koop?

De meeste producten die ik maak verkoop ik op kunstmarkten en soms ook op beurzen. Maar ik heb ook een website waar geïnteresseerden mijn producten kunnen bekijken en kunnen kopen of bestellen.

Wat zijn je 3 meest favoriete edelstenen?

Een edelsteen die ik heel graag gebruik is Fluoriet. Maar ook Afrikaanse Turkoois en Aquamarijn behoren tot mijn favoriete edelstenen. Het zijn kleuren die ook in mijn kleding voorkomen en dus heel erg bij mij passen. Desalniettemin maak ik gebruik van alle soorten edelstenen met andere kleuren, maar die zal ik zelf niet zo gauw dragen.
www.sieradenschilderijenatelierjose.com
fluoriet-kralen-split-fijn-ca-6mmturkoois-kralen-rondel-ca-9x4mmaquamarijn-kralen-facet-rondel-ca-17x12mm

Wil jij ook deelnemen aan deze rubriek Klant aan het woord en daarmee extra aandacht genereren voor jezelf of je bedrijf? Meld je dan hier aan!