Af en toe laat ik op dit blog een klant aan het woord, om te vertellen over zijn/haar liefde voor edelstenen en kralen. Deze keer: Briggitte Wanningen.

Vertel kort wat over jezelf

Ik ben Briggitte Wanningen. Op het moment van schrijven ben ik bijna 51 zomers jong. Ik ben moeder van een bijna 19-jarige zoon en ik ben ook al weer bijna 5 jaar samen met de liefste van de wereld, waarbij ook nog 2 poezedames ons leven verrijken. Ik vind het heerlijk om met de Edele Stenen, zoals ik deze prachtige materialen van Moeder Aarde graag noem, te kunnen en te mogen werken.

Mijn eerste kennismaking met de Edele Stenen vond al weer bijna 40 jaar geleden plaats. Pas zo’n 30 jaar geleden ben ik eens wat gaan verzamelen, en ‘pas’ sinds 25 jaar, net ietsje meer dan mijn halve leven dus, zijn ze echt een passie voor me geworden. Ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder edelstenen om me heen: echt OVERAL in huis ligt, hangt, of staat wel wat van deze heerlijkheden 😀 Tot in het salontafeltje aan toe: daarvan is het bovenblad een letterbak waarin in alle vakjes edelstenen & edelsteentjes liggen, met een acryl-plaatje er boven op.

Wat voor soort sieraden maak je?

Het wisselt nogal wat ik het liefst maak: als de flow er is om een KrachtVoorwerp, een HealingStick, te maken, dan doe ik dat uiteraard. Hierin verwerk ik behalve een Kristal-Punt, ook meerdere edelsteen-kralen.

Het sieraden maken an sich gebeurt nog maar heel summier, hoewel mijn hoofd wel steeds voller komt te zitten met ideeën, en die willen er natuurlijk ook weer een keer uit 😉 En als de flow er is om de (B)Engeltjes te maken, dan geef ik ook daar aan toe: dat komt het meest voor, en ook dat is echt heerlijk om te doen! Al mijn (B)Engeltjes worden met heel veel liefde, plezier en passie gemaakt, en worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en afgewerkt.

Tijdens de eerste keer maken van deze creaties kwam het woord ‘bengeltjes’ bij me binnen, en.. beeld-denker die ik ben, precies geschreven zoals ik hier laat zien: (B)Engeltjes. Ik vind ze zelf stuk voor stuk een ondeugend, guitige, luchtige en lieve uitstraling hebben, maar onderschat tegelijkertijd de bescherm-kracht van deze Engeltjes niet 🙂
Klant aan het woord: Briggitte Wanningen

Zijn je sieraden te koop?

Ik heb op mijn website een ‘RuilPagina’: daar staan onder andere de KrachtVoorwerpen, (B)Engeltjes en sieraden die door middel van een vaststaand -doordacht- ruil-stappen-plan geruild worden. Ik ruil in principe alleen voor nieuwe materialen om weer nieuwe (B)Engeltjes, Healing Stick’s en sieraden te kunnen maken. Meestal gaat het dan om edelsteen-kralen, maar ook nietstiftjes, ringetjes, slotjes, vleugeltjes & spacers behoren tot de mogelijkheden, en dan natuurlijk ook nog de edelsteen-punten(druppels/pegels). Heel, heel soms zit ik zo ‘ruim’ in m’n materialen dat ik een ruiling kan laten plaatsvinden voor iets wat ik privé net heel mooi of leuk vind, zoals een Kristallen schedeltje. Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk hier alle ruilingen.

Ik sta niet op beurzen, maar ik heb wel zowel voor de Healing Stick’s en de (B)Engeltjes een facebook aangemaakt, om beide toch een beetje kunnen promoten.

Wat zijn je 3 meest favoriete edelstenen?

Oei.. da’s een lastige.. momenteel, en dat is al een aantal maanden zo, is dat Nuummiet, Rhodochrosiet en de Parel. Ik pak op intuïtie wat ik denk nodig te hebben en volgende week, volgende maand of volgend kwartaal kan het wel weer iets heel anders zijn, als je snapt wat ik bedoel..
rhodochrosiet-kralen-ca-14x3mmzoetwaterparels-ca-65mm-a-kwaliteit

En als ik mediteer, dan doe ik dat weer samen met heel andere edelstenen: die worden dan kortdurend heel intensief gebruikt. Ik heb na bijna 30 jaar mijn passie gevolgd te hebben, nu bijna zo’n 200 verschillende soorten bij elkaar verzameld. Ik heb niet 1 specifieke lieveling, en ook geen 3 favorieten zoals je vraagt: ze zijn me allemaal lief!

Wil jij ook deelnemen aan deze rubriek Klant aan het woord en daarmee extra aandacht genereren voor jezelf of je bedrijf? Meld je dan hier aan!