Nieuwsbrief 26 Juli 2016

Nog maar enkele uren geleden zijn we terug gekomen van onze vakantie / inkoopreis naar Azië.
Wat heerlijk dat ook hier het zonnetje lekker schijnt…….. zo kunnen we het vakantie gevoel nog even wat langer vasthouden.

Ambacht uit India

Dit keer hebben we o.a ook weer een aantal van onze leveranciers in India bezocht en ik moet je zeggen dat ik daar wederom de meest fantastische en exclusieve kralen heb kunnen kopen.
Kralen uit India staan bekend om hun vaak ambachtelijke uitstraling en prachtige slijpingen.
Alles wordt hier nog met de hand geslepen en dat zie je! Fantastische schitteringen zijn het resultaat en dat is het, dat het mooiste uit een steen naar boven brengt.

Wél ‘onder stoelen of banken’

We hebben onze ogen weer uitgekeken en het is haast onmogelijk om te moeten kiezen.
Want juist wanneer je zelf ter plaatse bent zie je wat er allemaal te koop is en ik neem meestal geen genoegen met wat er ‘op de plank’ ligt.
Nee, ik duik onder toonbanken, trek dozen uit de meest onmogelijke hoeken en vind vaak dingen waarvan de eigenaar niet eens meer wist dat ie dat in huis had.
Onlangs bijgewerkt7

Kind aan huis

De tegenstellingen zijn echt onvoorstelbaar. Een beetje slijperij van formaat bestaat toch wel uit een verkoopruimte van zo’n 20 m2, meer is het echt niet.
Gelegen in een donker steegje, koeien, geiten, karren, fietsen brommers, vliegen………………. De vele indrukken zijn nauwelijks te verwerken.
En als je dan bedenkt dat daar in dat ‘krot’ voor kapitalen (miljoenen?) aan geweldige kralen liggen, dan kun je je vast voorstellen hoe het voelt om in zo’n kralen walhalla te mogen rondstruinen.
Omdat ik inmiddels een beet je ‘kind aan huis’ ben kan ik heerlijk ongestoord mijn gang gaan. Een aantal dagen op rij zit ik daar op de grond, bak na bak, zak na zak, la na la alles uit te spitten.
En alleen de allermooiste en aparte strengen zijn natuurlijk voor mij.

Een heel klein deel heb ik al meegenomen, de rest druppelt vanaf nu binnen.
Je vindt hier alvast wat prachtige Labradoriet strengen en de veelgevraagde mini zwarte Spinel facetkraaltjes zijn er weer.
Morgen gaan we verder met het maken van de foto’s en het plaatsen van de nieuwste binnenkomers, dus hou het maar in de gaten.

Gratis verzending+ extra spaarpunten!

Tot en met 31 juli wordt jouw bestelling gratis naar je verzonden wanneer je voor € 35,- ex btw of meer besteld. (€ 42,35 incl. Btw)
Dit wordt automatisch door het systeem in mindering gebracht.

En daar doen we nog een flinke schep bovenop…..
Je ontvangt vanaf nu namelijk 40% EXTRA spaarpunten dus dat tikt lekker aan.
Mooie kralen en onderdelen kopen wordt nu dus wel heel erg voordelig voor jou!
Ook deze actie loopt tot en met 31 juli!
Onlangs bijgewerkt6

   

Ps. Kom je in de nieuwe shop dingen tegen die niet kloppen, niet compleet zijn of mis je bijvoorbeeld artikelen? Laat het ons vooral weten, dan maken we dat in orde