Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook workshops sieraden maken kunnen geven. Dat doen we helaas niet, maar het lijkt me wel een leuk idee om een actueel overzicht te maken van alle sieraden workshops in het land. Geef jij workshops? Dan verwijzen we natuurlijk graag door naar jou. De aanvragen komen vanuit het hele land en nog niet overal is er aanbod.

Workshops met edelsteen kralen

Omdat edelstenen helemaal niet duur hoeven te zijn is het niet alleen voor gevorderden maar ook voor beginners erg leuk om hiermee te werken, in plaats van bijvoorbeeld met glaskralen. Bij veel workshops sieraden maken wordt daarom ook veel met edelstenen en edelmetalen – zoals echt zilver en goud – gewerkt. Ben jij van plan om binnenkort een workshop sieraden maken te gaan volgen? Of ga je een workshop geven? Dan heb je één en ander nodig om te kunnen beginnen.

We helpen je graag met het samenstellen van de benodigde materialen. Denk hierbij o.a. aan gereedschap (tangetjes etc.), rijgdraad, knijpkaaltjes, slotjes, een rijgbord en natuurlijk de kralen. Ook deze benodigdheden hoeven helemaal niet duur te zijn terwijl de prijs / kwaliteit verhouding meer dan goed is.

Ga je liever zelf aan de slag? Dan vind je hier veel inspiratie, tips en filmpjes die je diverse technieken laten zien.

Geef jij een workshop sieraden maken? Dan plaatsen wij graag een gratis link voor je op onze website. Stuur ons een mail met onderstaande info:

  • Naam en inhoud van de workshop
  • Locatie
  • Kosten
  • Link naar de workshop
  • Contactgegevens
  • Een aantal afbeeldingen of foto’s

Na goedkeuring wordt je workshop meteen geplaatst. Je verzoek mag je indienen via klantenservice@ilonaswebgems.nl. We stellen het natuurlijk erg op prijs als je ook een link naar ons plaatst op je website.

Bekijk het actuele aanbod aan sieraden workshops.