Nieuwsbrief 17 mei 2016

Alisa heeft vandaag een leuk en eenvoudig kettinkje gemaakt van 10 karaat goud.
Weet jij wat 10 karaat goud precies is? Lees het op het blog.

Bekijk de nieuwste items

Ons assortiment edelsteen kralen wordt continue aangevuld met mooie nieuwe items. Bekijk hier alle nieuwe kralen en houd ook de Coming Soon rubriek in de gaten zodat je niets mist. We hebben weer genoeg moois om je hart aan op te halen.

Naast het plaatsen van nieuwe artikelen zijn we nog steeds ontzettend druk met de nieuwe site. We kunnen niet wachten om online te gaan maar daar zijn we nog niet helemaal klaar voor. Even geduld dus nog maar we kunnen je alvast beloven dat het het wachten waard is! Ondertussen zijn we ook aan het brainstormen over een leuke actie om onze nieuwe webwinkel officieel te ‘openen’. Hier vertellen we je snel meer over!

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.