Nieuwsbrief 19 april 2016

Roze, paars en groen. Kralen in deze kleuren vormen een goeie combi en zijn nu volop nieuw binnen.

Wat is er nieuw geplaatst? Onder andere prachtige Amethist en Rozenkwarts kralen. Let even op de grote facet vlakken! Deze geven de kralen een prachtige schittering, een echte aanrader.

Winnares shoptegoed

Deze week maken we de winnares van het shoptegoed bekend. Iedere maand verloten wij onder de deelnemers die ons hebben beoordeeld een shoptegoed van € 25,- De winnares van deze maand is Valerie Simons van Atelier Wildglas. Bedankt voor je mooie review en van harte gefeliciteerd met deze prijs!

Wil je super scherp geprijsde Amethist?

Kijk dan even goed naar de vele nieuw geplaatste armbandjes, ze zijn van mooie kwaliteit en erg interessant qua prijs.

Inspiratie

Alisa heeft vandaag een inspiratie armbandje gemaakt met een handige buiskraal waaraan je leuk kunt wisselen met bedeltjes.

Op het blog lees je hier meer over.

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.