Nieuwsbrief 27 mei 2016

nog een goeie week en dan hopen we de nieuwe shop te kunnen openen. Houd er even rekening mee dat jouw kortingscode opnieuw door ons geïnstalleerd moet worden. Zodra we open zijn sturen we je natuurlijk een feestelijke nieuwsbrief met een spetterende aanbieding. Maak dan zodra de shop open is meteen je account aan zodat wij jouw kortingscode kunnen activeren in ons nieuwe systeem.

Natuurlijk zijn er de afgelopen week ook weer ontzettend veel nieuwe artikelen geplaatst. We hebben een prachtige nieuwe collectie handgeslepen edelsteenroosjes aangelegd.

En er zijn fantastische nieuwe zoetwaterparels en Imperial Jaspis kralen geplaatst.

Afgelopen dinsdag heeft Alisa een leuke set doortrek oorbellen gemaakt.

En je mag weer een kijkje in de keuken van de hill tribe stammen nemen.

Ik wens je een heel fijn weekend toe!!

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om begin juni live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.