Nieuwsbrief 14 juni 2016

14 juni 2Omdat we toch nog steeds kleine foutjes in de nieuwe webwinkel tegenkomen, hebben we besloten om de actie met de dubbele spaarpunten te verlengen. Tot en met zondag 19 juni krijg je 10% van je bestelbedrag van ons terug in de vorm van een spaartegoed. Bekijk onze nieuwste artikelen en profiteer direct van deze extra korting!

Door op de website in te loggen en vervolgens in de rechter onderhoek van je scherm te klikken op ‘Spaar voor korting’ kun je precies zien hoeveel spaartegoed je al opgebouwd hebt. Heb je voldoende punten gespaard? Dan kun je deze zelf inwisselen voor een kortingsbon en shop je extra voordelig! Een uitgebreide uitleg over het spaarprogramma vind je hier.

Sieraadonderdelen lekker geordend

Er wordt nog hard gewerkt aan het ordenen van alle rubrieken. Met zo’n groot assortiment valt dat nog niet mee. We hebben al flinke vorderingen gemaakt in de categorie sieraadonderdelen. Het is een stuk overzichtelijker zo, waardoor de producten makkelijker te vinden zijn. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt, neem snel een kijkje!

14 juni 1

Orders samenvoegen

We hebben alles uit de kast gehaald om de functie van het samenvoegen van orders ook in het nieuwe systeem te krijgen, maar helaas is dat echt onmogelijk. Gelukkig hebben we er nu tóch een alternatief voor gevonden, zodat je gewoon op de verzendkosten kunt blijven besparen. Hier lees je er alles over!

Wishlist - MoodboardWishlist – Moodboard

De nieuwe shop biedt veel nieuwe mogelijkheden en die laten we jou natuurlijk graag zien. Wist je bijvoorbeeld dat je nu een Wishlist of Moodboard kunt aanmaken? Handig, want zo kun je heel makkelijk een collage maken van de kralen en onderdelen die je nodig hebt voor je nieuwste creatie.

Je kunt op twee manieren een Wishlist of Moodboard aanmaken:

1. Wanneer je met je cursor op een afbeelding gaat staan, zie je een hartje verschijnen. Klik daarop en het artikel wordt op je moodboard geplaatst. Zo kun je allerlei leuke combinaties maken die je helpen bij het maken van je keuze.

Wishlist - Moodboard1

2. Als je de artikelpagina van een bepaald product opent zie je rechtsboven de tekst ‘Plaats artikel in mijn moodboad’. Als je daarop klikt komt het artikel direct in het moodboard.

Wishlist - Moodboard2

We zijn benieuwd wat je hiervan vindt. De komende tijd zullen we nog regelmatig handige tips geven die het shoppen nóg makkelijker en leuker maken.

Laatste nieuwtjes Goldfilled

 

 

 

 

Ps. Kom je in de nieuwe shop onregelmatigheden tegen die niet met spoed opgelost moeten worden? Wacht dan nog even met mailen, want waarschijnlijk weten we ervan. Veel zaken zijn pas echt aan te passen vanaf het moment dat we online zijn, dus geef ons heel even de tijd s.v.p.