Nieuwsbrief 1 juli 2016

Vandaag hebben we weer veel nieuws in de webwinkel geplaatst, waaronder mooie nieuwe split kralen. Je vindt alle nieuwe kralen in de Nieuw Binnen rubriek. Of bekijk hier al onze split kralen. Hiermee maak je de mooiste sieraden.

Edelsteen hangers

Eerder deze week zijn er weer heel veel nieuwe edelsteen hangers geplaatst. Erg leuk en bijzonder om aan een ketting te hangen. Van elk exemplaar is er maar 1, dus wees er snel bij als je ze wilt bestellen, want op=op.

Je vindt de nieuwe edelsteen hangers in de Nieuw Binnen rubriek. Bekijk ook de rest van onze collectie edelsteen hangers, daar zitten ook hele bijzondere exemplaren tussen!

Inspiratie: Maak een sieraad met een verwisselbare hanger

Op ons blog plaatsten we deze week een foto van een sieraad met een verwisselbare hanger. Deze kleine verwisselbare hanger is van Vermeil en makkelijk in gebruik. Met een klik mechanisme kun je deze hanger gemakkelijk openen en sluiten. Ik heb er even een fijn bedeltje aan gehangen, met behulp van een extra oogje. Op Kralenmanie, ons blog, vind je nog veel meer inspiratie!

Namens ons hele team wens ik je alvast een goed weekend toe!

   

Ps. Kom je in de nieuwe shop onregelmatigheden tegen die niet met spoed opgelost moeten worden? Wacht dan nog even met mailen, want waarschijnlijk weten we ervan. Veel zaken zijn pas echt aan te passen vanaf het moment dat we online zijn, dus geef ons heel even de tijd s.v.p.