Nieuwsbrief 30 maart 2016

Gaandeweg komen er steeds meer verzoekjes boven water uit de dozen. Had jij ook een verzoekje ingediend voor mijn laatste inkooptrip en heb je nog niets gehoord? Mail me hier gerust even over, dan kan ik je in elk geval vast vertellen of het gelukt is of niet.

Natuurstenen hangers los of per streng

Gisteren is het niet meer gelukt om de nieuwsbrief te maken want we hadden natuurlijk extra veel te doen na de Paasdagen. Het verzenden van de bestellingen en het beantwoorden van de e-mailberichten gaan dan natuurlijk voor. Bovendien willen wij je mailbox niet volstoppen met mails die snel in elkaar gezet zijn en waar geen aandacht aan besteed is. We sturen je alleen een nieuwsbrief waar je ook echt iets aan hebt. En al zeg ik het zelf, dat is vandaag weer heel goed gelukt.

Natuurstenen hangers

Vorige week beloofde ik je om nog veel meer van die leuke natuurstenen hangers te laten zien. Op de foto’s zie je wat wij ervan gemaakt hebben. En het leuke is… je vindt alle stenen nu in de shop. Ze zijn per hele streng te bestellen, maar ook per losse steen.

Zelf werken wij het liefst met sterling zilverdraad, Goldfilled draad, Silver filled draad of Craft wire in een dikte tussen de 0,4 en 0,6 mm. Zoals je ziet zijn er eindeloos veel variaties te bedenken.

Natuurstenen hangers los of per streng

Kelderkoopjes

Ben je op zoek naar mooie edelsteen kralen voor een klein prijsje? Kijk dan regelmatig bij onze Kelderkoopjes. We willen plaats maken voor de nieuwe lente/zomercollectie en zijn dus flink aan het opruimen. Doe er je voordeel mee!

Houd de webshop in de gaten
We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.