Ze zijn ongekend populair, de Maxima oorbellen. Vernoemd naar onze koningin, die bekend staat om haar geweldige smaak en gevoel voor stijl. Regelmatig wordt ze gespot met lange oorbellen, met druppels, pegels of mooie edelsteen kralen: Maxima oorbellen. Wel bijzonder, als er een sieraad naar je vernoemd wordt en ineens een groot aantal vrouwen deze oorbellen willen dragen.

Je kunt de Maxima oorbellen natuurlijk in de winkel kopen. Maar nog veel leuker is het om je eigen, unieke exemplaren te maken. Zeker weten dat je de enige bent met deze oorhangers. Bovendien kun je ze in elke kleur maken die je mooi vindt. Je kunt zelfs voor elke kleding set een ander paar oorbellen ontwerpen! Sieraden maken elke outfit compleet, ze geven je look net dat beetje extra. Draag ze bijvoorbeeld dagelijks, op je werk of in je vrije tijd. Of kies juist voor een bijzonder paar Maxima oorhangers als je een feestje hebt. Draag er een bijpassende armband of ketting bij en je bent er helemaal klaar voor.

Goud, zilver, of …

Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft het materiaal. Goud en zilver natuurlijk, maar je kunt de Maxima oorbellen ook maken van vermeil (verguld zilver), goldplated of goldfilled materiaal. Of kies juist voor verzilverd materiaal, als de zilverkleur je meer aanspreekt. Het voordeel van deze vergulde en verzilverde materialen is dat ze heel betaalbaar zijn, maar zeker net zo mooi.

Kies daarna welke kleur en vorm edelsteen kralen je in de oorbellen wil verwerken. Kies bijvoorbeeld voor de zachte kleuren van de maansteen of rozekwarts. Of kies juist voor edelsteen kralen met een diepe kleur, zoals turkoois en granaat. Houd je van een klassieke uitstraling, dan zijn zoetwaterparels super mooi! Maak de oorhangers met druppels, pegels, briolettes of juist met de gewone ronde kralen, de mogelijkheden zijn echt eindeloos, gebruik je fantasie!

MaansteenRozekwartsTurkooisGranaat kralenZoetwaterparels

Ga jij ook Maxima oorbellen maken?

Heb jij al eens Maxima oorbellen gemaakt met edelsteen kralen, of ga je dat binnenkort doen? Je vindt hier alle materialen die je voor de Maxima oorbellen nodig hebt. Stuur me een foto van het eindresultaat (mail naar info@ilonaswebgems.nl). Ik vul dit blog graag aan met foto’s van mooie ontwerpen die met onze edelsteen kralen zijn gemaakt. Hieronder alvast een aantal foto’s ter inspiratie. De prachtige oorbellen op de linker foto zijn gemaakt door Annie Mol. Klik op de afbeelding om haar eigen website te bezoeken.

Maxima oorbellen maken Maxima oorbellen