Nieuwsbrief 26 april 2016

Zoals je misschien al weet gaat onze webwinkel binnenkort verhuizen. Achter de schermen werken we hard aan een hele nieuwe webwinkel, die nu al aardig vorm begint te krijgen. Er gaan een aantal belangrijke dingen veranderen en we openen met een spetterende aanbieding speciaal voor jou. Dus blijf de komende dagen op de hoogte, houd deze nieuwsbrief in de gaten en wees er bij.

En nu we toch bezig zijn met vernieuwen en verbeteren hebben we twee vragen voor jou:

1. Welk(e) artikel(en) mis je op dit moment en zou(den) in ons nieuwe assortiment zeker niet mogen ontbreken?
2. Wat zijn je favoriete artikelen die je altijd zou willen kunnen bestellen?

We blijven vernieuwend maar gaan de basiscollectie uitbreiden zodat jij jouw favorieten altijd kunt bestellen. Mail ons of klik op ‘beantwoorden’ in deze mail, we horen graag van je zodat we onze webwinkel nog beter kunnen maken.

Nieuw!

Afgelopen dagen hebben we weer mooie kralen geplaatst, waaronder veel jade (facet) kralen, Koraal en ‘Oud Hollands Bloedkoraal’ van hoge kwaliteit in diverse afmetingen en vormen.

Er komt nog veel meer moois aan, dus houd de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

BTW

Een van de voordelen van onze nieuwe webwinkel waar we ontzettend blij mee zijn is dat we voortaan onderscheid kunnen maken tussen zakelijke en particuliere klanten. Omdat we een groothandel zijn en ook veel naar het buitenland verzenden worden al onze prijzen nu exclusief btw weergegeven. Ben jij een particuliere klant, dan zie je binnenkort alle prijzen inclusief btw. Wel zo duidelijk toch?

Buitenlandse klanten met een btw nummer ontvangen voortaan automatisch de factuur zonder btw.

We wensen je een leuke en hopelijk droge Koningsdag!

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.