Klanten sturen me regelmatig foto’s van sieraden die ze met onze kralen en edelstenen gemaakt hebben. Hieronder laat ik de mooiste sieraden met pyriet zien. Klik op de foto voor meer info over het sieraad.

Armband met pyriet  Sieraden met pyriet en vermeil  Sieraden met pyriet

Sieraden met pyriet en blauwe edelsteen  Sieraad met pyriet en aquamarijn

Wil je zelf ook sieraden met pyriet maken, kijk dan zeker eens in mijn webwinkel. Tijdens mijn inkoopreis in januari heb ik veel verschillende pyriet kralen ingekocht. Heb jij ook een mooi sieraad met pyriet gemaakt en wil je dat aan iedereen laten zien? Mail me dan een foto en wat informatie, ik vul dit blog graag aan met meer mooie sieraden.

Achtergrond informatie over pyriet en andere stenen

Langzaam maar zeker wordt dit blog gevuld met nog veel meer inspiratie en foto’s. Geef me even tijd om alles uit te zoeken! Ondertussen ben ik ook druk bezig om de info-pagina’s over de edelstenen te vullen. De pagina over pyriet is nu klaar. Hier lees je alles over deze mooie en bijzondere steen.