Nieuwsbrief 19 Juli 2016

We zijn er druk mee bezig om artikelen per stuk of per halve streng op de website te zetten.
Hierdoor kun je te korte hele snoeren bijvoorbeeld verlengen of een halve streng gebruiken voor een armbandje of combineren met een andere halve streng, super leuk dus!
Het kost even tijd om dit allemaal in het systeem te zetten. Waar zullen we verder gaan?
Wil jij een halve streng of een enkele kraal bestellen, laat dit ons weten, dan zorgen we ervoor dat dit mogelijk is indien de streng zich hiervoor leent.

Je vindt alle nieuwe halve strengen en enkele kralen in de Nieuw Binnen rubriek.

Onlangs bijgewerkt4

Hoe werkt het?

Op de productpagina zie je onder ‘Bekijk de opties’ of bij het product, zoals op de foto, ‘Bestel’ de mogelijkheid om een halve streng of losse kraal te bestellen.
Bij een aantal producten in de Nieuw Binnen rubriek is dit dus al mogelijk, de rest van de producten volgt in de komende weken.

becb3fac-197f-4764-82a2-7948985f7e16

Wegens succes verlengd!
Gratis verzending bij besteding van €35 excl. btw

Tot en met zondag 31 juli betaal je geen verzendkosten bij besteding van minimaal €35 excl. btw. De korting wordt automatisch verrekend, je hoeft dus niet te kiezen voor pakket of aangetekende verzending. Bekijk meteen de nieuwste kralen en onderdelen in de webwinkel en doe je voordeel met de gratis verzending.

Op het blog

Op ons blog lees je deze week meer over de edelsteen Apatiet, een lesje edelsteenkennis. Lees meer!

Namens ons hele team wens ik je een zomerse week toe!

Ps. Kom je in de nieuwe shop dingen tegen die niet kloppen, niet compleet zijn of mis je bijvoorbeeld artikelen? Laat het ons vooral weten, dan maken we dat in orde.