Nieuwsbrief 24 juni 2016

Deze week zijn er weer veel sieraadonderdelen gearriveerd en uitverkochte items zijn weer aangevuld. Bekijk hier alle nieuwe producten in de webwinkel.

Nieuw binnen 24 juni

Nog meer Koraal kralen

Ook lagen er nog meer Koraal kralen te wachten en die vind je nu in de laatste nieuw binnen rubriek.

Nieuw binnen 24 juni1

Terug van weggeweest

We kwamen er achter dat er veel items niet zijn meeverhuisd. We hebben hiervoor een tijdelijke rubriek aangemaakt. Miste je al iets in de shop? Neem dan even een kijkje of het erbij staat. En hou ook deze rubriek even in de gaten want er volgt nog veel meer.

Nieuw binnen 24 juni2

kralenDe komende tijd gaat er nog heel veel meer nieuws geplaatst worden want we zijn nog niet door de laatste dozen heen. Hou de site dus in de gaten.

Het is zover, de koffers zijn gepakt, de visums gecheckt, paspoorten en tickets in de tas en de lijst voor de verzoekjes is gesloten.

Het is zover

Nog maar een paar uur en we hangen hoog boven de wolken op weg naar weer fantastische nieuwe kralen en sieraadonderdelen. Waar de reis precies naartoe gaat ligt nog niet helemaal vast, want we willen ook dit keer weer een nieuw land aandoen.

Ik moet je zeggen dat het ontzettend spannend is om de zaak nu aan mijn collega’s over te laten. Het is voor ons nog steeds erg wennen aan het nieuwe systeem en we komen nog veel foutjes tegen. Tóch ben ik ervan overtuigd dat het allemaal gaat lukken want er wordt keihard gewerkt.

Wij zijn er dus bijna klaar voor, maar wil je weten waarom Os bloednerveus is? Lees dan het blog!

 

   

Ps. Kom je in de nieuwe shop onregelmatigheden tegen die niet met spoed opgelost moeten worden? Wacht dan nog even met mailen, want waarschijnlijk weten we ervan. Veel zaken zijn pas echt aan te passen vanaf het moment dat we online zijn, dus geef ons heel even de tijd s.v.p.