Buiskralen in alle soorten&maten!

Op zoek naar aparte en leuke items om je sieraad mee op te leuken? Kijk dan eens bij onze ruime collectie Buiskralen! Een prachtig idee om eens extra creatief aan de slag te gaan. buiskralenHiermee creëer  je namelijk een heel speciaal effect in je sieraad. Juist omdat er zo ontzettend veel verschillende uitvoeringen zijn kun hier je enorm veel kanten op.

Wat dacht je van de ‘taps’- toelopende fraai bewerkte en stoere exemplaren? Leuk om in bijvoorbeeld heren sieraden te gebruiken. Of de lieflijk gedraaide glanzende buiskralen? Er zijn zelfs buiskralen met mooie steentjes die in zon -of kunstlicht extra schitteren. Maar ook de Tinnen buiskralen geven een heel speels en mysterieus effect in je sieraad en zo zou ik eindeloos door kunnen gaan…
Komt bij dat ze ook nog eens in verschillende kleuren te bestellen zijn. Ze zijn er in Sterling Zilver, Goldfilled, (rosé) Vermeil, Hill Tribe en Tin.
Hill Tribe wil zeggen dat het om een puur zilvergehalte gaat! Dit zilver wordt gevonden in Noord-Thailand waar de HillTribe bergstammen leven.

Het mooie aan buiskralen is dat ze eigenlijk met alle edelsteenkralen te combineren zijn. Of je nu een donkere of lichte steen gebruikt, in welke vorm dan ook het staat werkelijk overal erg mooi bij.
Je kunt zodoende een ketting, armband, enkelband of oorbellen een uitstraling geven die het nét even moderner & strakker, verfijnder & klassieker of robuuster & stoerder overkomt.
De buiskralen zijn met ruime en kleine openingen te bestellen, hierdoor is het mogelijk om verschillende diktes (zilver) draad te gebruiken.

Kortom…er is voor iedereen wel iets moois bij dat jouw sieraad nou nét dat beetje extra geeft. Laat je anders ook eens inspireren in onze Inspiratie Blog, daar vind je leuke tips & tricks zodat je nog meer ideetjes op kunt doen.  De inspiratie foto’s hieronder laten al heel mooi zien hoe gaaf een buiskraal gebruikt kan worden!

buiskralen (3) buiskralen

buiskralen

Nieuwsgierig naar de buiskralen uit de shop. Klik dan hier.