Niet zo heel lang geleden was ik in Kathmandu, Nepal. Een ware cultuur shock toen ik daar aan kwam, maar oh wat een mooi land. In de week dat ik daar verbleef ben ik van Nepal gaan houden. Dit is het land waar de prachtige Tibetaanse kralen en sieraden gemaakt worden, die je in mijn webwinkel vindt.

Voor mijn inkoopreis in juni stond eigenlijk Nepal op de planning, maar helaas, door de aardbeving afgelopen maand is dat niet mogelijk. Ik vraag me af hoe het met de mensen gaat die ik daar ontmoet heb. Maar dat is iets waar ik misschien nooit achter zal komen.

De aardbeving en de enorme gevolgen daarvan raken me gigantisch. Ik wil graag iets voor de bevolking daar doen. Doneren via Giro 555 is natuurlijk een goede optie, maar ik wil ook zélf iets doen. Juist omdat ik dit land een warm hart toedraag wil ik mijn uiterste best doen om de bevolking te helpen waar ik kan.

Daarom vraag ik jou, om samen met mij en iedereen die dit leest een Tibetaans artikel (gemaakt in Nepal) uit mijn webwinkel te kopen. Misschien een aantal mooie kralen die je verwerkt tot een heel speciaal sieraad. Of een Tibetaans sieraad voor Moederdag, dat hierdoor een eeuwige extra waarde heeft.

Van alle Tibetaanse kralen en sieraden die verkocht worden:

  • Doneer ik 25% van het totaalbedrag aan Giro 555.
  • Heb jij of jouw klant een sieraad met een wel heel bijzondere waarde.
  • En de rest zet ik weg en zal ik in Nepal gaan besteden zodra dat weer mogelijk is.

Want je begrijpt dat de economie daar een flinke boost nodig zal hebben.

Doe je mee? Dan doen we dit met zijn allen, want alle beetjes helpen!

Actie voor Nepal

* Op de foto boven dit blog zie je Nepal (Kathmandu) in betere tijden.